SPORTURI  »  HANDBAL  »  PODRAVKA KOPRIVNICA - SCM CRAIOVA 23-18

Podravka Koprivnica - SCM Craiova 23-18 // Deținătoarea Cupei EHF e de nerecunoscut! Oltencele au pierdut categoric în deplasarea din Croația + Înfrângere și pentru Măgura Cisnădie

SCM Craiova trebuie să câștige în Croația pentru a mai spera la calificare // FOTO: Bogdan Dănescu
SCM Craiova trebuie să câștige în Croația pentru a mai spera la calificare // FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 17:09

Podravka Koprivnica - SCM Craiova 23-18 // SCM Craiova e doar umbra echipei care anul trecut reușea să triufme  în Cupa EHF. Oltencele au pierdut categoric azi pe terenul lui Podravka Koprivnica, într-un meci din grupele Cupei EHF.

Oltencele nu au avut nicio șansă în deplasarea cu Podravka, croatele fiind cele care au condus ostilitățile. SCM Craiova a intrat la pauză cu un deficit de 4 goluri, 9-13.

După pauză, SCM Craiova a dat semne de revenire pe fază ofensivă, dar apărarea a funcționat la parametri slabi, iar Podravka a înscris la fiecare ocazie importantă.

S-a terminat 23-18, cu o lovitură de la șapte metri ratată în ultima secundă de românce.

Înfrângerea din Croația înseamnă că SCM nu poate merge mai departe, fetele lui Bogdan Burcea ocupând ultimul loc în grupa D, cu două puncte din patru meciuri jucate.

  • Ultimele două meciuri din grupa A vor fi pe 3 februarie, cu Nykobing, în deplasare, și pe 10 februarie, acasă, cu Bera Bera.

După un sezon în care a avut mari probleme de efectiv, deținătoarea Cupei EHF pare că abandonează lupta în Europa, urmând să se concentreze pe întrecerea internă, acolo unde dorește să termine pe podium.

Măgura Cisnădie, nicio șansă

Măgura Cisnădie a înregistrat a patra înfrângere consecutivă în Grupa A, româncele cedând în fața celor de la Storhamar cu 23-28.

  • Măgura mai are de jucat cu Ejberg, acasă, pe 3 februarie și cu BBM Bietigheim, în deplasare, pe 10.

Vezi și:GYOR - CSM BUCUREȘTI » Totul despre duelul din Liga Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
peluza
peluza  •  26 Ianuarie 2019, 17:17

Sunt obosite din campionat, campionatul romanesc fiind unul greu. Pe langa asta le-au lipsit mereu Ticu si Zamfir, cele mai bune jucatoare, iar Nikolic nu pare sa fie in forma. Costa abia la meciul asta a fost in echipa.

836827559758066
Marius Neculai  •  26 Ianuarie 2019, 16:51

Craiova.. lipsă de voință și de respect, păcat de implicarea antrenorului care nu are cu cine...... rușine

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  26 Ianuarie 2019, 16:40

Slab joaca echipa noastra... Fiecare atac pare chinuitor, parca pica cerul pe noi cand trebuie sa atacam. Apararea si portarul au limitat proportiile scorului, dar sansele la o victorie sunt nule in acest moment.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează