SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Poli la bursa

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2007 00:00

Timisorenii Sadoveac si Fenici au fost remarcati de Portland si Pick Szeged

Marius Sadoveac si Cristian Fenici sint pilonii Politehnicii, primul impunindu-se deja si la echipa nationala. Dupa partida de ieri, antrenorul violetilor, Nedeljko Vukovici, a dezvaluit ca adversarele s-au interesat de cei doi jucatori. "Deja cei de la Portland si cei de la Szeged m-au intrebat de Sadoveac si Fenici. Citi ani au, de cit timp sint la Poli si ce alte informatii pot sa le dau. Daca ar putea ajunge cei doi la echipa spaniola? De ce nu? Handbalul este la fel pentru toata lumea", a dezvaluit Vukovici.

Chiar daca Sadoveac si Fenici au avut un motiv in plus sa impresioneze ieri, noul selectioner Aihan Omer fiind prezent in tribune, Pick Szeged a fost un adversar prea tare. Fenici a fost cel mai bun timisorean, cu 5 reusite, dar oaspetii au avut emotii doar cu trei minute inainte de final, cind timisorenii s-au apropiat la trei goluri. Pick s-a impus insa cu  27-23 (13-8).  Poli joaca astazi cu Partizan pentru locul trei, turneul urmind sa se incheie cu un meci de gala, intre doua forte din Europa, Portland si Pick Szeged.

Afectati de caldura
Pivotul celor de la Pick Szeged, romanul Iulian Stamate s-a aratat afectat de caldura din sala, dar a apreciat utilitatea turneului: "O competitie importanta pentru toata echipele prezente. Este important pentru Timisoara ca a reusit sa aduce echipe de o asemenea valoare. Noi nu am venit in special pentru meciul cu Portland, am venit pentru ca am fost invitati", a glumit Stamate, care a adaugat: "In prima zi a fost mult mai cald. Astazi a fost mai acceptabil".

Corida
Portland San Antonio a facut instructie cu sirbii de la Partizan intr-un meci in care a dat impresia pe final ca nici nu a mai fortat. Spaniolii s-au impus la 14 goluri diferenta, 39-25, dupa ce la pauza aveau un avantaj linistor de 7 goluri, 21-14.

Rezultatele de ieri
Poli Izometal - Pick Szeged 23-27 (8-13)
Poli Izometal: Fenici - 5, Grasu - 3, Tone - 3, Varga - 3, Botos - 2, Sadoveac - 2, simicu -2, Cristescu - 2, Tica - 1
Pick Szeged: Ghionea - 7, Djurkovic - 4, Vadkerti - 3, Krivokapic - 3, Zvizej - 3, Andelkovic - 2, Bajusz - 2, Sutka - 1, Bendo - 1, Lele - 1
Portland San Antonio - Partizan Belgrad 39-25

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează