SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

Poli Timișoara - Dobrogea Sud Constanța 20-24 » Constanța, revenire spectaculoasă! Dinamo - Dobrogea Sud e finala Cupei României

Zoran Nikolici a marcat de 6 ori
Zoran Nikolici a marcat de 6 ori

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 20:38 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 20:55

Poli Timișoara - Dobrogea Sud Constanța 20-24 // Poli a condus cu 6 goluri în prima repriză, a intrat cu 10-6 la pauză, dar în partea a doua echipa lui Vlad Caba a fost net depășită

Dobrogea Sud Constanța a reușit calificarea în finala Cupei României după ce a trecut sâmbătă seara cu 24-20, la Sf. Gheorghe, de Poli Timișoara. Cu un nou antrenor pe banca tehnică, Vlad Caba, Poli a început excelent disputa. A condus cu 5-1, 7-2, 10-4. Portarul Tcaciuc a făcut minuni între buturi, iar "delfinii" marcaseră doar trei goluri în 20 de minute! Veteranii Sadoveac și Fenici au dus greul, fiind ajutați însă de tinerii Liviu Caba, Călin Dedu.

După 10-6 la pauză, Timișoara a mai rezistat doar câteva minute în partea a doua. Constanța a egalat la 12 în minutul 41, iar apoi a trecut în față. Ionuț Iancu a făcut și el un meci foarte bun, apărarea a început să recupereze baloane, iar extremele Alexandru Andrei și Chiuffa au trecut la finalizare. S-a terminat 24-20, Dobrogea Sud ajunge în finală, acolo unde a mai fost în două rânduri.

Finala de duminică, Dinamo - Dobrogea Sud Constanța, ora 18:00, de la Sf. Gheorghe, e o reeditare a finalei din 2017. "Câinii" s-au impus atunci cu 23-21. Dobrogea Sud avea să câștige Cupa României un an mai târziu, după 23-21 cu Poli Timișoara. Cine va câștiga finala de duminică, în direct la TVR 1, va primi și Supercupa României.

Poli Timișoara-Dobrogea Sud Constanța 20-24

Poli: Sadoveac 6, Baros 3, Fenici 3, Câmpan 2, L. Caba 2, Șomlea 1, C. Dedu 1, Baican 1, Năstăsie 1
Antrenor: Vlad Caba

Dobrogea: Nikolici 6, Cikovani 5, Ciuffa 5, A. Andrei 4, Șandru 2, Nistor 1, Komogorov 1
Antrenor: Djordje Cirkovici

Dinamo se califică în finala Cupei României. Bacăul a dat o replică bună ”câinilor”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează