SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Potaissa Turda - CSM București 28-27 // Scandal la Turda și arbitraj care a lăsat de dorit!

FOTO: Facebook Potaissa Turda
FOTO: Facebook Potaissa Turda

Articol de - Publicat joi, 29 august 2019 20:28

Prima etapă a Ligii Naționale masculine aduce și primul scandal de arbitraj. Partida de la Turda dintre Potaissa și CSM București 28-27 (12-18) a fost clar decisă de maniera de arbitraj a celor doi arbitri, Adrian Nacu și Adrian Rucoi din Tg. Mureș. 

CSM București a condus 6 goluri la pauză (18-12), cu 7 lungimi în minutul 40 (22-15) și cu 5 goluri în minutul 51 (26-21)! Pe final însă ardelenii au revenit senzațional, însă clar pe fondul ajutorului dat de cei doi „fluierași”. Pe tot parcursul partidei au fost faulturi grosolane, de două minute, trecute cu vederea pe semicercul turdean, aruncări de la 7 metri inventate pentru gazde, faze asemănătoare judecate diferit la cele două semicercuri.  

Pe finalul partidei, Ionuț Irimuș a închis poarta gazdelor, și și-a ajutat echipa să revină miraculos. Macedoneanul Goce Georgijevski a ratat singur cu Irimuș, față în față, la 27-27! Fostul dinamovist Ciprian Șandru a marcat golul victoriei pentru Potaissa, cu 5 secunde înainte de final!  

În semn de protest, la finalul jocului, jucătorii bucureșteni au refuzat să se alinieze la centrul terenului pentru a saluta publicul. 

Oficialii de la CSM București tac însă mâlc și nu vor să spună nimic despre arbitraj, de frică să nu fie suspendați de federație! „Nu comentez”, a spus doar Cristian Stamate, team-managerul „tigrilor”.  

Turda este una dintre echipele puternice din handbalul românesc, președintele ei, Flavius Sâsâeac, fiind membru în Consiliul de Administrație al federației. Sezonul trecut, cele două echipe au jucat finala mică în Liga Zimbrilor. Turda s-a impus cu 2-0 la general, după ce CSM a jucat cu juniorii. 

VEZI ȘI:

VIDEO Majda Mehmedovic, ipostază INCENDIARĂ în sala de forță » Se poate mai sexy decât atât?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
695125290918874
Viorel Marineasa  •  31 August 2019, 15:59

Domnule Ursescu, sunteți cronicar GSP sau cronicar CSM?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează