SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM 2013

Precedente şi la echipele de club » Oltchim a pierdut numai cu străine în teren!

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 decembrie 2013 20:28

Se tot vorbeşte că echipele româneşti, de club sau cele naţionale, capotează pe finalurile de joc nefăcînd faţă presiunii şi cedînd mental.

S-a întîmplat însă la Oltchim, anul trecut, în semifinalele Ligii Campionilor, cînd pe teren se aflau doar două handbaliste române (Manea, Brădeanu) şi cinci "straniere" ( Navarro, Managarova, Bulatovici, Pineau, Barbosa). Iar pe banca tehnică erau doi danezi!

Oltchim a avut 24-18 cu şase minute înainte de finalul jocului de la Veszprem, cu Györ. Ar fi avut nevoie de un succes la două goluri, dar finalul a fost dezastruos. S-a terminat doar 26-25 şi calificarea s-a năruit. Gyor a mers în finală şi apoi a cîştigat trofeul!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
handsport
handsport  •  18 Decembrie 2013, 18:34

SIMPLU TREBUIE SCHIMBAT tadici si secundul lui... iar gatu si gasca lui de la frh sa se retraga de buna voie... cu ce îl are tadici la mîna pe gatu si pe cei de la frh... si pe toti arbitri din România... trebuie gasiti 2-3 antrenori de valoare(nu profesori de ed. fizica fara caracter)

sorineldumitru
sorineldumitru  •  17 Decembrie 2013, 21:24
Postat de catalynn pe 17 Decembrie 2013, 10:11

Daca ne gândim ca Bulatovici s-a ales cu un Audi si contract baban la Gyor dupa acel meci , parca as vedea o explicație a acelei caderi pe final ...

Vad atatia indivizi care dau in Bulatovic! Si-a facut foarte bine treaba cat a jucat la Oltchim, nu joaca cu nimic mai bine la Gyor sau pt Muntenegru si a jucat inclusiv in acel meci, nu din cauza ei s-a pierdut calificarea. Mie sincer Bulatovic nu mi se pare o super-jucatoare, e supraestimata. Avantajul ei e ca e inalta si arunca bine de la distanta, dar ca jucator de handbal nu mi se pare vreun mare talent, nu e neaparat o placere sa o vezi jucand.

sorineldumitru
sorineldumitru  •  17 Decembrie 2013, 21:21
Postat de robertke pe 17 Decembrie 2013, 13:03

Mai ati batut ,Ungaria si erati .... parca ati castigat finala.Nu ati observat ca o adevarata echipa castiga cand trebuie indiferent de adversari si se califica mai deparete...UNGARIA- SPANIA 28-21!!!!!

Formatul CM v-a avantajat de data asta. In opinia mea suntem peste voi, am aratat-o in meciul direct si nici pe departe cele 8 echipe ramase nu sunt cele mai bune. Sunt absolut convins ca maine veti ceda in fata Braziliei, care spre deosebire de Serbia sau Polonia, chiar are echipa. Mie mi se pare absolut absurd ca o echipa precum Muntenegru sa iasa atat de repede si cred ca un format cu inca o faza a grupelor era mai corecta, ajungeau departe echipele care jucau constant bine, nu cele care au prins o zi buna. Una peste alta felicitari, ieri ati aratat ca meritati un loc in primele 8.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează