SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Precizie elvețiană » Dinamo este favorită în meciul de azi din Liga Campionilor, cu Wacker Thun

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 10:48

Dinamo joacă azi, de la ora 19:00 cu Wacker Thun. Meciul va fi în direct pe TV DigiSport și TV Telekom Sport.Dinamo nu trebuie să rateze punctele contra campioanei Elveției, echipă prezentă doar a doua oară în grupele Ligii.

Campioana României înfruntă azi, pe teren propriu, una dintre echipele considerate fără șanse prea mari la trecerea de grupe. Wacher Thun bifează a doua participare în grupele Ligii, după ce sezonul trecut a produs surpriză în campionatul intern și a câștigat al doilea titlu în istorie.

Wacher Thun a acumulat un singur punct în primele două etape, terminând la egalitate, pe teren propriu, cu campioana Finlandei, Cocks. A pierdut însă la scor, în Polonia!

"Fiecare meci în grupele Ligii este pentru noi o mare provocare. Vom încerca să scoatem maximum din asta", a declarat antrenorul Martin Rubin, cel care antrenează la Thun de 12 ani și de care se leagă aproape toate trofeele echipei. 

Thun are un singur "stranier" în lot, un inter stânga danez. În rest, se bazează pe jucători autohtoni din care se remarcă portarul naționalei Elveției, Mark Winkler. 
"E nevoie să câștigăm neapărat. Încă greșim foarte mult, echipa nu e sudată, dar trebuie să încercăm să jucăm cât mai bine și să obținem cele două puncte", spune și antrenorul lui Dinamo, Constantin Ștefan. 

Wacker Thun nu are nici o victorie în Liga Campionilor, în cele 8 partide disputate, iar "câinii" nu ar vrea ca elvețienii să deschidă chiar cu ei seria. z

Clasament grupa D

clipboard01

Etapa a 3-a: Dinamo-Thun (azi), Wisla Plock-Riihimaen (azi, ora 20:00), Elverum-Ademar Leon (30 septembrie)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  26 Septembrie 2018, 14:02

Hai băieții,cu a doua victorie în grupă!Baftă!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează