SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRIBUNA 0

Președintele CSM București, noi lămuriri despre aducerea Cristinei Neagu la București: "Toată lumea se întreba asta" » Detalii despre salariul acesteia: "Vă spun sigur că așa e" + O vedetă și-a prelungit contractul

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 21:03

Alin Petrache, președintele clubului CSM București și al Federației Române de Rugby, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia în cadrul emisiunii Tribuna Zero, de la Europa FM.

Pe parcursul emisiunii, acesta a atins și subiectul transferului Cristinei Neagu la CSM București. 

"Toată lumea se întreba de ce nu o aduceam pe Cristina Neagu acasă, care e motivul pentru care cea mai bună jucătoare a lumii nu poate performa în țara noastră. Iată că am adus-o!

Cred că e un lucru important faptul că am adus-o pe Cristina Neagu acasă. Acești sportivi sunt ca niște icoane pentru copiii care vin din urmă. 

Cristina a semnat de trei săptămâni, va fi jucătoarea noastră din vară. Este Messi al handbalului mondial, suntem foarte mândri că o vom avea alături", a spus acesta.

Președintele CSM București a adus lămuriri și în ceea ce privește salariul pe care Cristina Neagu îl va avea la echipa bucureșteană.  

"Salariul este mult sub 300.000 de euro, cum s-a scris, dar este un contract confidențial.

Oricum, așa cum a declarat Cristina, ea nu vine la București pentru partea financiară. Vă spun sigur că salariul de la CSM va fi sub cel pe care îl are la Buducnost în momentul de față", a mai spus Petrache, la Europa FM. 

"bella" gulden și-a prelungit contractul 

Alin Petrache le-a dat o veste bună fanilor lui CSM, anunțând că Isabelle Gullden și-a prelungit contractul cu deținătoarea Ligii Campionilor.(AICI ai detalii)

"Isabelle Gullden este semnată de trei săptămâni", a spus acesta. 

"Dacă statul nu finanțează sportul, vom merge mult mai jos decât unde suntem acum" Alin Petrache

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gilos
gilos  •  07 Martie 2017, 10:25

Prin aceste cluburi, primariile sifoneaza bani. Sunt banii contribuabililor care-si platesc taxe si impozite. Nu stiu daca prioritar pentru capitala sunt contractele Cristinei si Isabellei, jucatoare admirabile dealtfel. La Gyor, contractele antrenorilor si jucatoarelor sunt platite de Audi, sponsorul echipei, nu de primarie. Am terminat cu spitalele, cu centura orasului, cu canalizarea, cu parcarile,cu transportul public, cu adaposturile pentru saraci...ce ce

lucian000
lucian000  •  07 Martie 2017, 09:43

Bai alexandru chis , asta dacă nu ești vreun anonim , eu cred că Petrache Alin nu crede că cititorii și nu oamenii în urma căruia au bugetul dat de primărie etc , persoane așa importante că tine nu realizează faptul că chiar și în o tara ca Romania , pentru aceste fonduri etc , trebuie să fie foarte atenți cu ceea ce fac , mă refer la acte și ce au de făcut , pentru că tu să vorbești cu un anonim pe internet , de ce nu te pune pe tine in locul lor sa vedem daca mai zici la fel , pai ori banii cititorilor ori banii bucureștenilor , și apropo nu sunt banii bucureștenilor că nu joaca numai în București sunt banii din absolut toate orașele țării pe care sunt sigur că tu nu dai un sfant , ești un *** care nu știe altceva decât să stea pe internet și să vorbească despre alții și despre lucruri care nu are habar pt că nu este implicat în ele , pe Petrache Alin nu il interesează părerea de idiot a unora că ține , de asta când se votează în funcții nu au nevoie de votul tuturor oamenilor pentru ca ar vota și unii că tine și uite ce ar fi , pe înțelesul tău , nu ar mai fi nimic în această țară , Pârvulescu Lucian

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brandremist
brandremist  •  07 Martie 2017, 08:45

Dacă e adevărat ce declară acum, ar putea să dea în judecată jurnaliștii care declarau tot felul lucruri pe aici. Ar fi mult mai interesant așa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează