SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Prezentare de gală » CSM București își prezintă loturile de la handbal masculin și feminin

Isabelle Gullden (foto) și Maria Fisker, sînt cele două jucătoare noi de la CSM București, care vor fi prezentate azi
Isabelle Gullden (foto) și Maria Fisker, sînt cele două jucătoare noi de la CSM București, care vor fi prezentate azi

Articol de - Publicat marti, 11 august 2015 00:00

CSM București va anunța azi componența loturilor de handbal, atît la fete, cît și la băieți, într-un mod diferit. Handbalistele vor îmbrăca rochii, iar jucătorii vor purta costume.

Echipe de Ligă, prezentare de Ligă. Handbalistele și handbaliștii de la CSM București vor fi prezentați azi într-un cadru oficial, la Clubul Diplomaților din Capitală.

"Ne-am dorit să fie ceva special, ceva ce nu s-a mai făcut în România", a anunțat Constantin Căliman, directorul general al clubului bucureștean. Cu ajutorul unor sponsori, CSM București a reușit să-i îmbrace pe componenții echipelor de handbal.

Handbalistele vor purta rochii de seară, în timp ce băieții vor îmbrăca, după preferințe, costume sau ținute casual.

Greu la fete

Dacă la băieți totul a fost relativ simplu, la fete au fost mari probleme. Pentru că reprezentantele sexului frumos sînt mai pretențioase, dar și pentru că au fost mari probleme ca ele să-și găsească ținută pe mărimile potrivite.

"La spatele nostru, de sportive, era greu să încăpem în rochii", au comentat cu umor jucătoarele. Cele mai mari probleme le-a avut suedeza Linnea Thorstenson, cea care a trebuit să-și facă o ținută pe comandă.

Azi, fetele vor lăsa pentru cîteva ore ținutele sport și pantofii sport pentru rochii și pantofii cu toc. "Nu sîntem obișnuite, dar sigur că ne place și nouă să arătăm bine", au comentat jucătoarele.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
radumatei
radumatei  •  11 August 2015, 17:51

Personal, nu vad rostul finantarii din bani publici a unui club sportiv. Nu e treaba Primariei sa infiinteze un club de handbal/baschet/fotbal si sa-l sustina din banii contribuabililor in loc ca acesti bani sa se duca pe lucruri cu adevarat necesare pentru bucuresteni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close