SPORTURI  »  HANDBAL  »  LARVIK - CSM BUCUREȘTI 35 - 33

Primele reacții după înfrângerea lui CSM pe terenul lui Larvik: "Le-am permis să ne dea goluri ușoare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 19:50

Antrenorul Aurelian Roșca și jucătoarea Iulia Curea caută explicații după înfrângerea lui CSM București de pe terenul lui Larvik, scor 33-35. Deși a marcat destul de mult, campioana Europei s-a apărat foarte prost și le-a permis adversarelor să înscrie la aproape fiecare atac. 

"În acest meci am avut un atac mult mai bun. Faza de apărare nu a fost atât de agresivă, cel puțin pe zonă centrală. Cu toate că am vrut să ținem cont de jocul pivotului, am avut câteva scăpări.

Începutul reprizei a doua a fost foarte slab. Le-am permis să ne dea goluri ușoare. Au înscris așa cum știu ele cel mai bine, pe contraatac.

Fetele și-au dorit multe de la acest joc. Știam că avem o echipă cu experiență în față. Din păcate, n-am fost concentrați pe cât ar fi trebuit", a zis Aurelian Roșca la TV Dolce Sport.

"Am început foarte bine, apoi nu știu ce s-a întâmplat, pentru că ne-am apărat prost și am primit multe goluri. Nu fizic a fost problema, asta e clar. Avem nevoie de cele 4 puncte, altfel nu știu dacă ajungem în sferturile pentru Final Four. Trebuie să facem totul pentru a câștiga (n.r. cu Krim și Esbjerg)"
Iulia Curea, la TV Dolce Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ceaiuri
ceaiuri  •  26 Februarie 2017, 21:01

dupa urmatoarele 2 jocuri astept un alt antrenor

tihi
tihi  •  26 Februarie 2017, 08:44

Fara explicatii...am fost mai slabi...daca am fi campionii europei am avea rezultate mult mai bune si un loc mai avantajos in clasament! Nu putem spera nici la calificare..Si anul trecut de pe ultimul loc cu un noroc orb am castigat la Budapesta cu Győr,anul asta nu ne va merge cu norocul! Ori ai echipa de talia lui Győr,Vardar,Frencváros,Buducnost, ori stai acasa.

bdgeorge
bdgeorge  •  26 Februarie 2017, 02:44
Postat de Adi Sofron pe 25 Februarie 2017, 23:38

Aurelian Roşca e un antrenor slab,nepotrivit,uitaţi vā cum explicā in englezā la un time out!!! Deci dacā CSM va pierde de Liga,şi nu are de ce,.org.cā are nişte jucātoare f bune,va fii din vina acestuia!! Pācat,erau alţii mult mai potriviţi!!!

pai cum vrei sa o castige??? ai inebunit sterge Gyorul cu noi pe jos anul asta..de calificat se califica ca la Krim e jale mare nu mai stiu alea de cand nu sunt platite ..

Vezi toate comentariile (11)
Comentează