SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

Probleme la CSM Bucureşti! Liderul a pierdut o campioană mondială pentru o zi de întîrziere la plata salariului

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 14:42

Moment incredibil în handbalul românesc. CSM Bucureşti a rămas fără una dintre cele patru campioane mondiale din lot!

Conform DigiSport, Comisia de Memorii a FRH a hotărît ca brazilianca Deonise Fachinello Cavaleiro să devină liberă de contract.  Decizia vine după ce clubul bucureştean a întîrziat plata salariului cu o zi peste cele două luni pe care le permite regulamentul.

Sud-americanca încasa un salariu lunar la CSM de 6.000 de euro pe lună şi a fost una dintre jucătoarele de bază în sezonul trecut, cînd CSM a cîştigat primul titlu din istorie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
blatistu49
blatistu49  •  01 Decembrie 2015, 22:55

csm urile au zilele numarate din bani publici jaf

bvd_magheru
bvd_magheru  •  30 Noiembrie 2015, 05:12

Bucurestiul va domina 100 de ani europa . Daca ajung in finala aceasta se va disputa pe N.A si vor veni sa le inurajeze urmatoarele galerii : Legione Granata, PCH, Peluza Sud si Peluza Nord .

florisking
florisking  •  29 Noiembrie 2015, 23:38

avea salariul prea mare,s-a dorit lucrul asta.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează