SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC ZALĂU - SCM U CRAIOVA 28-25

Profesorul şi-a învins elevul » Gheorghe Tadici, victorie cu Carmen Amariei

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 ianuarie 2014 20:42

Gheorghe Tadici, antrenorul de la HC Zalău, a cîştigat duelul cu Carmen Amariei, fosta sa handbalistă de la lotul naţional, acum tehnician la SCM U Craiova, 28-25.

Craiova venea la Zalău după o serie spectaculoasă de cinci victorii şi o singură înfrîngere. În luptă directă pentru a prinde un loc de play-off, Craiova şi Zalăul au făcut un meci spectaculos, cu răsturnări surprinzătoare pe tabelă. Gazdele au condus cu 15-13, dar Craiova a marcat de patru ori consecutiv. În minutul 40, echipa pregătită de Amariei pusese trei lungimi avans: 21-18.

Zalăul a revenit însă, pe final a profitat de greşelile oltencelor şi a cîştigat cu 28-25. În ultimul minut de joc, Amariei a văzut şi cartonaşul roşu, protestînd la deciziile arbitrelor Diana Florescu şi Anamaria Duţă. Zalăul şi-a păstrat locul 6 în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce Craiova e pe 8, cu 15 puncte.


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
borknagar
borknagar  •  20 Ianuarie 2014, 05:50

Uite asa gasim si raspunsurile la intrebarea " de ce nu mai avem rezultate in handbal?" Pai de unde si pana unde Amariei a ajuns antrenoare? Fata asta nu are 2 idei legate si limbajul nu-i permite sa transmita nici macar cateva informatii simple! Ca antrenor trebuie sa ai foarte multe aptitudini si calitati si in primul rand CREIER ! Sistemul e total gresit...pentru fiecare pozitie de antrenor ar trebui sa avem INTERVIURI SI TESTE in locul NUMIRILOR!

razvyyc
razvyyc  •  19 Ianuarie 2014, 11:59

Doua arbitre care nu sunt la primul meci pe care-l fac praf. Iar daca asupra valorii nu se poate indoiala, cu siguranta pentru vicierea rezultatelor gasim explicatii in alta parte. Sper sa nu procedeze la fel in play-off... ca-i jale mare atunci.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close