SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Provocarea lui Vestergaard » Noul tehnician al CSM București a fost prezentat ieri

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2016 00:00

CSM București l-a anunțat ieri pe cel care îi va succeda lui Kim Rasmussen pe banca tehnică a campioanei Europei.

Este un alt danez, Jakob Vestergaard, cel care a bătut de mult palma cu oficialii clubului, dar nu-și pusese încă semnătura pe contractul de joc.

"Este o plăcere pentru mine să anunț semnarea contractului. Am ales CSM București pentru că îmi place proiectul acestei echipe. Este o provocare pentru mine să preiau campioana României și să încerc să o mențin acolo. E o plăcere să lucrez cu unele dintre cele mai bune jucătoare din lume. Păstrăm legătura și ne vedem mai târziu", a fost mesajul video al danezului pe pagina de facebook a campioanei României și Europei.

Vestergaard a mai antrenat în România pe Oltchim în sezonul 2012-2013, ocupând apoi funcția de director sportiv la CSM București, fără a se implica însă la echipă. Ultima dată a pregătit naționala feminină a Germaniei. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  31 Mai 2016, 20:34

nu stiu daca e alegerea cea mai buna..la valcea a avut o sansa mare..era de departe cel mai bun lot,dar nu au castigat...ca antrenor la un moment dat tb sa "trezesti"echipa lucru ce kim o facea cel mai bine...dar sper sa ma insel...

291547361187950
Cărăvan Dragoş  •  31 Mai 2016, 10:00

nu iubiți foarte mult limba română? ce titlu e astă?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează