SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Punct de aur » CSM București a terminat la egalitate cu francezii de la Chambery, scor 25-25

Iulian Stamate a marcat de trei ori împotriva francezilor // Foto: Cristi Preda
Iulian Stamate a marcat de trei ori împotriva francezilor // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2016 00:00

CSM București a terminat la egalitate, 25-25, cu francezii de la Chambery, un rezultat bun pentru vicecampioana României.

Dușul rece din Spania, 22-28 cu Helvetia Anaitasuna, în prima etapă a Cupei EHF, i-a trezit pe bucureșteni. Atitudine total schimbată pentru "tigri" în fața francezilor de la Chambery, o echipă angrenată an de an în cupele europene, cu 8 participări în Liga Campionilor.

Oaspeții au condus în cea mai mare parte a primei reprize, cu unul și două goluri diferență, dar pe finalul primei părți Stamate și Constantinescu au adus egalitatea.

În partea a doua CSM a trecut la conducere, spaniolul Humet și sârbul Marjanac fiind gurile de tun ale gazdelor. De partea cealaltă, croatul Bicanici și francezul cu nume de rezonanță, Richardson, i-au ținut aproape pe cei de la Chambery.

Finalul a fost extrem de palpitant. CSM a condus până în minutul 58, dar același Bicanici a egalat. Bucureștenii au ratat atacul, francezii au avut mingea când mai erau 33 de secunde, dar Panici s-a grăbit și a aruncat peste.

Au mai fost 16 secunde de speranță la o victorie, Zvonko Sundovski a cerut time-out, l-a trimis pe Krsto Milosevici să dea lovitura decizivă "cocoșilor", dar acesta nu a prins poarta și s-a terminat egal.

"Un punct câștigat, e un rezultat mare. Puteam să câștigăm, dar la fel de bine puteam și pierde. Până la urmă, cred că în privința calificării e bine", a declarat extrema Tibi Constantinescu.

"Ne-am grăbit pe final, am făcut câteva greșeli, și am ratat ocazia de a învinge o echipă extrem de valoroasă. Trebuie să rămânem concentrați ca să cîștigăm următoarele partide, cu Ystads și Anaitasuna"
Iulian Stamate, pivot CSM

CLASAMENT GRUPA D

1. Chambery Savoie 2 1 1 0 57-47 3
2. Helvetia Anaitasuna 2 1 0 1 59-54 2
3. Ystads IF 2 1 0 1 54-63 2
4. CSM București 2 0 1 1 47-53 1

Ieri: Ystads-Anaitasuna 32-31.

Dinamo l-a pierdut pe Mousawi

Dinamo București va juca azi împotriva nemților de la SC Magdeburg, al doilea meci în grupa A a Cupei EHF. Ambele echipe au câștigat primele partide, bucureștenii 29-28 la Granollers, Magdeburg 25-19 cu Aalborg, acasă. Echipa lui Eliodor Voica l-a pierdut la antrenamentul de ieri pe iranianul Alireza Mousavi.

Acesta s-a lovit dur la ultimul antrenament și a suferit o fractură de piramidă nazală, urmând ca azi să fie operat. Mousavi era unul din oamenii de bază în apărare, urmând să lipsească aproximativ o lună. În celălalt meci al etapei a doua, ieri Granollers a cîștigat în fața celor de la Aalborg, în Danemarca, 31-25.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează