SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Radu Voina, despre noul antrenor al Oltchimului: "Este o mare lovitură de imagine"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 februarie 2011 20:52

Radu Voina, antrenorul naţionalei României de handbal, a comentat la emisiunea Contraatac aducerea pe banca tehnică Anjiei Andersen, declarînd că este o lovitură de imagine dată de Oltchim.

"A fost o mare jucătoare şi este o mare antrenoare. Handbalul românesc cîştigă ca imagine. Curios este faptul că această schimbare se face cu puţin timp înainte de un meci foarte greu.
Este o lovitură de imagine mare de tot pentru Oltchim. Sper ca în primul meci să facă simţită prezenţa noului antrenor", a declarat Anja Andersen la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
vera7kc
vera7kc  •  04 Februarie 2011, 16:31

bine zis! voina de bine de rau, e un om civilizat cu mare respect pt oamenii din sport, pt colegii lui de breasla...cine stie ce ar delcara tadici??? speram ca in mod indirect anja va ajuta si nationala Romaniei si la mondialul din decembrie sa putem triumfa!

ceaiuri
ceaiuri  •  04 Februarie 2011, 12:41

pe langa imagine e un pas spre performanta o provocare pt antrenor cat si pt club tb "resuscitate"cateva jucatoare pt ca daca nici acum nu pot sa-si dem valoarea alta sansa nu cred ca vor mai prinde,cred ca putin a contat si amicalul cu DVSC unde fetele au pierdut(cu 4zile inainte gyor a administrat un sec..35-22)deci nu eram pe drumul cel bun...

gabrielca
gabrielca  •  04 Februarie 2011, 09:33

Un om de mare caracter Radu Voina,am spus-o intotdeauna,sre deosebire de predecesorul sau,gheorghe Tadici !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează