SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Radu Voina: "S-a tot spus că nu dăm goluri de la 9 metri, dar cine să dea?"

Radu Voina
Radu Voina

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 30 mai 2011 18:38

Lotul echipei Oltchim Rîmnicu Vîlcea va cuprinde 19 jucătoare în sezonul viitor, handbalistele urmînd să îşi reia pregătirile în data de 4 iulie şi avînd ca obiectiv accederea în finala Ligii Campionilor.

Handbalistele antrenate de Radu Voina se vor reuni la 4 iulie, după care va urma o săptămînă de reacomodare, apoi două cantonamente, unul la mare şi altul montan. Luna august este rezervată turneelor amicale. Oltchim va juca meciuri amicale la Cluj-Napoca, în Ungaria şi în Germania, pînă la debutul în noul sezon competiţional.

Lotul echipei Oltchim pentru sezonul viitor este format din următoarele jucătoare: Tolnai, Ungureanu, Knezovici - portari, Ardean, Curea, Stanca, Manea, Farcău, Neagu, Vizitiu, Şoit, Geiger, Fiera, Pidpalova, Ozel, Gatzel, Managarova, Nichita şi Brădeanu - jucătoare de cîmp. Banca tehnică va fi formată din Radu Voina, Aurelian Roşca şi Steluţa Luca. Noul medic al formaţiei va fi Carmen Udrea, care-l va înlocui pe Aurel Scăunaş.

Radu Voina a dezminţit zvonurile conform cărora nu ar fi dorit-o în lot pe Alexandrina Barbosa, jucătoare care a evoluat la Rulmentul Braşov şi care s-a transferat la Itxako Estella, formaţie cu care a jucat finala Ligii Campionilor: "Sînt numai invenţii ale presei. Nu cred că este un antrenor care să nu vrea o jucătoare de valoare sau să nu vrea să o introducă în lot. Probabil că Barbosa nu a mai vrut să audă de România după experienţa pe care a avut-o la Braşov".

Voina s-a declarat mulţumit de lotul cu care va aborda viitoarea ediţie a Ligii Campionilor: "23 sau 24 de jucătoare în lot era prea mult. Vă daţi seama că la fiecare meci opt dintre ele trebuiau să stea în tribune şi în mod normal nu erau mulţumite, se considerau dezavantajate. Este bine că vom avea un lot de 19 jucătoare, avînd în vedere că pentru o perioadă nu vom putea conta pe serviciile Cristinei Neagu. Poate ne mai trebuia un inter, dar de unde să-l luăm? S-a tot spus că nu dăm goluri de la 9 metri, dar cine să dea? De la Steluţa Luca, atunci când avea 24 de ani, nu se mai dau goluri de la 9 metri la Oltchim. Amariei poate mai reuşea acest lucru. Aştept mai mult de la Anastasia Pidpalova. Una peste alta s-au făcut trei transferuri importante, care au fost pe lista înaintată de mine conducerii clubului. Mai erau şi alte handbaliste pe acea listă, dar nu s-au putut aduce", a menţionat tehnicianul, potrivit mediafax.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (15)
fast
fast  •  24 August 2011, 12:29

Deja "Creierul" a inceput sa-si puna intrebari la care asteapta raspunsuri de la ... noi (?)

suporter_valcean
suporter_valcean  •  31 Mai 2011, 23:21

@ 1737 Dar prelungeste si contractelor unor jucatoare ca Ozel si Pidpalova sau aduce jucatoare straine. Iese prost cu Nationala in decembrie schimba foaia. In acest moment cartea "nationalista" asigura/ justifica (asta dupa caz) bugetul echipei. Sa nu se inteleaga ca-l aprob incerc doar sa inteleg cum actioneaza. Mai sunt multe de spus, dar pentru moment este suficient. Sa asteptam pasul urmator in cealalta directie.

suporter_valcean
suporter_valcean  •  31 Mai 2011, 23:04

@1737 Nu am auzit pina azi si nu cred in teoria conform careia "o echipa slaba ar fi un argument impotriva privatizarii". Meciul privatizarii se joaca pe alt teren. Omul care conduce si clubul are aceast atuu in mana si se foloseste de el. Urmarind tot ce a facut in acest an si cunoscandu-l cat de cat cred ca joaca la doua capete. Face un pas intr-o directie un pas in cealalta astfel incat sa poate in orice moment sa o coteasca functie de desfasurarea ulterioara a evenimentelor. A mers si merge din interes pe cartea Voina& Gatu lipindu-se de imaginea buna a Nationalei medaliate cu bronz la Europene (le da satisfactie aducandu-le pe Bradeanu si Soit si scapand de Vali Bese).

Vezi toate comentariile (15)
Comentează