SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Radu Voina si Ghita Licu s-au retras din cursa pentru preluarea nationalei

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2007 00:00

Presedintele FRH, Cristian Gatu, a declarat, pentru MEDIAFAX ca in urma discutiilor cu tehnicienii propusi de Comisia Tehnica pentru preluarea functiei de antrenor al nationalei masculine, in cursa au mai ramas Omer Aihan si Vasile Stanga, ceilalti doi tehnicieni, Radu Voina si Ghita Licu renuntand.

"Am purtat discutii cu toti cei nominalizati de Comisia Tehnica, iar acum pot spune ca au mai ramas in cursa pentru preluarea postului de antrenor al nationalei masculine Omer Aihan si Vasile Stanga. Radu Voina m-a anuntat mai demult ca nu doreste sa antreneze la acest nivel, iar Ghita Licu a spus ca este obosit dupa 10 ani petrecuti in handbalul din Germania si doreste sa se odihneasca timp de un an. S-a oferit sa colaboreze cu federatia, ceea ce este imbucurator", a declarat Cristian Gatu.

Numirea antrenorului echipei nationale va avea loc la 27 iulie, in cadrul Consiliului de Administratie al federatiei, care va avea loc la Piatra Neamt. Presedintele FR Handbal a mai precizat ca, indiferent ce antrenor va prelua nationala, secundul sau va fi numit cu acordul federatiei. Nationala masculina nu mai are antrenor de la 17 iunie, cand Romania a jucat returul cu Suedia, contand pentru calificarile in play-off-ul CE din 2008, ratand obiectivul, astfel ca tehnicianul Lucian Rasnita nu a mai dorit sa continue.

Cristian Gatu a facut referiri si la situatia creata la nationala feminina, dupa ce antrenorul Gheorghe Tadici a declarat ca jucatoarea Carmen Amariei Lungu a refuzat convocarea la cantonamentul de pe litoralul turcesc. "Este un conflict artificial, care se va rezolva, dar de care nu este nevoie inaintea unei perioade grele de pregatire si a participarii la Mondiale", a spus Gatu.

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează