SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Randers HK - SCM Craiova 25-29 » Oltencele au învins în Danemarca și s-au calificat în "sferturi"

Bobana Klikovac FOTO Dan Potor
Bobana Klikovac FOTO Dan Potor

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 16:46

Handbalistele de la SCM Craiova aveau nevoie de un punct pentru a fi sigure de calificarea în ”sferturi”, dar nu s-au mulțumit cu jumătăți de măsură.

După HC Zalău, SCM Craiova s-a calificat și ea azi în sferturile de finală ale Cupei EHF. Oltencele au trecut în deplasare cu 29-25 de danezele de la Randers HK.

Româncele au intrat extrem de hotărâte pe teren. Și după 8 minute, tabela arăta 7-1 pentru oltence. Diferența de șase goluri s-a păstrat până la 12-6, după care nordicele au echilibrat disputa. Au marcat de patru ori consecutiv și le-au amenințat pe oltence. Craiova a intrat în avantaj la pauză, 17-14.

În partea a doua tot formația pregătită de Bogdan Burcea a impus însă ritmul. Jocul bun al interilor Florianu și Vizitiu, dar și al pivoților Klikovac și Șelaru, au ținut Craiova tot timpul în avantaj. Au fost iar 6 și chiar 7 goluri în plus, 25-18. S-a terminat 29-25, victorie care le asigură oltencelor calificarea între cele mai bune 8 echipe ale Cupei EHF.

Marți, 13 februarie, Craiova și Zalăul își vor afla adversarii din "sferturi", la tragerea la sorți care va avea loc la Viena.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gintonic
gintonic  •  12 Februarie 2018, 09:50

la articolul acesta se preta si un clasament al grupei, nu credeti?... Felicitari, leoaicelor ! Bafta mai departe !

lionforever
lionforever  •  11 Februarie 2018, 21:22

Felicitări fetelor pentru o calificare frumoasă ! Au dat dovada de caracter si au castigat in deplasare obținând astfel calificarea .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează