SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Video Eliza Buceschi visează înaintea duelului cu Buducnost din Liga Campionilor: „Vrem calificarea directă în sferturi”

Articol de , - Publicat joi, 05 ianuarie 2023 12:55 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2023 14:37

Fetele de la Rapid se pregătesc pentru un meci de foc în Liga Campionilor la începutul acestui an, împotriva celor de la Buducnost Podgorica, campioana Muntenegrului. În tur formația pregătită de Carlos Viver a remizat la Podgorica (30 - 30).

Eliza Buceschi (29 de ani) s-a arătat optimistă înaintea confruntării care va avea loc duminică de la ora 17:00 în Sala Polivalentă.

Eliza Buceschi: „Nu va fi imposibil să fim în sferturi”

„Am început timorate Liga Campionilor și, treptat, am văzut că putem face față. Buducnost nu este o echipă ușoară pentru noi. Am făcut egal acolo și am pierdut un punct care sper să nu conteze la final. Confruntarea cu ele a fost una grea. Sunt multe jucătoare din naționala Muntenegrului care au obținut locul 3 la campionatul European”, a spus Eliza Buceschi.

„Încercăm să tratăm jocurile cu plăcere, dar trebuie să ne concentrăm pe o clasare finală cât mai bună pentru un adversar accesibil în sferturile competiției. Va fi destul de greu să obținem calificarea directă. Suntem 4 echipe care luptăm pentru acest obiectiv. Vom avea două deplasări dificile la Esbjerg și Metz. Rămân optimistă și cred că nu va fi imposibil să trecem direct în sferturi”, a spus Eliza Buceschi.

Situația în grupa Rapidului

  1.  Metz - 15 puncte
  2. Esbjerg -14 puncte
  3. Gyor- 14 puncte
  4.  Rapid- 14 puncte
  5. Buducnost- 9 puncte
  6. Storhamar- 4 puncte
  7. Kastamonu- 2 puncte
  8.  Lokomotiv Zagreb - 0 puncte

Citește și alte știri:

Rapid, derogare de la UEFA: „La un moment dat părea o acțiune imposibilă”

Transferul lui Yeboah la Slavia a picat la vizita medicală! Nelu Varga și-a ieșit din fire când a aflat noile pretenții ale cehilor și l-a chemat înapoi în România

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  05 Ianuarie 2023, 20:26

Din ce an aveți poza asta? Acum este cel puțin dublă sportiva. Într-adevăr are mai multă forță, dar este mai lentă. Sper să mă înșel. Nu mai driblează ca inainte.

ceaiuri
ceaiuri  •  05 Ianuarie 2023, 17:45

cea mai buna jucatoare a anului ce a trecut

Vezi toate comentariile (2)
Comentează