SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Rapid - CSM București 27-30 » CSM-ul s-a chinuit cu penultima clasată, Rapid București! A câștigat la doar 3 goluri

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2018 13:32

Campioana României CSM București a fost ținută în șah de giuleștence până în minultul 55! Rapid a condus la două goluri în prima repriză și a fost egala campioanei la pauză, 14-14!

Susținută de frenetica galerie rapidistă, echipa giuleșteană a făcut cel mai bun meci al sezonului. Fără Neagu, Gullden, Ungureanu sau Manea, toate menajate, CSM București nu mai pare acea echipă invincibilă, chiar dacă a avut multe alte jucătoare de valoare pe teren.

CSM nu s-a putut deloc desprinde de Rapid, "vișiniile" ținându-se scai de adversare tot jocul. Evoluții foarte bune pentru portarul Olivia Nanu, dar și pentru Elena Dache, Camelia Carabulea, Cosmina Cozma sau Andreea Cruceanu, la Rapid.

Antrenoarea Helle Thomsen a făcut crize de nervi pe marginea terenului, nemulțumită de felul cum joacă elevele sale, mai ales în faza de apărare.

CSM a câștigat la final cu 30-27 și și-a trecut în cont a 17-a victorie consecutivă în Liga Națională. Rapid e pe locul 13, cu 12 puncte, echipa pregătită de Adriana Milea și Alina Dobrin având enoții în ceea ce privește rămânerea în prima ligă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magura
magura  •  19 Februarie 2018, 03:16

Bravo RAPID!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează