SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢIONALĂ

Rapid, pas mare spre salvarea de la retrogradare: victorie la Braşov, 35-28

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2010 00:00

Rapid CFR Bucureşti a făcut un pas uriaş spre salvarea de la retrogradare.

Giuleştencele au învins cu 35-28 la Braşov, iar echipa Marianei Tîrcă are acum şanse minime să joace şi la anul în prima ligă.

Ardelencele au început bine partida, au condus cu 3 goluri diferenţă în prima parte, 9-6 (minutul 16), 11-8 (minutul 19), dar Rapidul a revenit profitînd de experienţa Simonei Gogîrlă, a Nicoletei Alexandrescu şi a Elenei Pană Leonte. Bucureştencele au intrat la pauză în avantaj: 17-15.

În partea a doua, rapidistele au dominat clar disputa, s-au distanţat repede la 5-6 goluri diferenţă şi pînă la final nu s-a mai pus problema învingătoarei. Rapid a învins cu 35-28 şi pentru prima dată, de la începererea campionatului, nu mai e pe loc retrogradabil.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  20 Martie 2010, 20:03

eu unul nu inteleg de ce naibii se tot lupta rapidul asta an de an sa scape de inevitabil.au castigat la brasov bravo dar..am fost la meciurile de la rapid..mama ce arbitraje fratiloor,mama ce japca fac pe fata.mai nou am inteles ca au si o gramada de procese pe cap pentru ca nu si-au platit jucatoarele cu lunile anul trecut(desi face transferuri aloo federatia).au salarii de mizerie sunt tepari de meserie de ce naibii ai protejeaza atat federatia asta nu stiu.aloo9 federatias??????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează