SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMANIEI

Rapid - SCM Rm. Vâlcea 23-30. Carmen Amariei: „Ne gândim la un loc de cupă europeană!”

FOTO Marius Ionescu
FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 13:41 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 14:35

Carmen Amariei, antrenoarea Rapidului, e mulțumită de angajamentul fetelor sale din meciul cu SCM Rm. Vâlcea (23-30). Are o urmă de regret pentru că nu a avut la dispoziție tot lotul.

- Carmen, primul meci după o lungă perioadă de pauză. Ești mulțumită de felul cum a arătat echipa? 
- Sunt mulțumită că am început, în sfârșit, să jucăm. Sper să continuăm și cu meciurile de campionat. Sunt mulțumită că jucătoarele au muncit, și-au dorit să stea de la egal la egal cu campioana României. Nemulțumirea mea este că nu am putut să am la dispoziție tot lotul la acest meci. Consider că diferența a făcut-o banca, ele au avut jucătoare la schimb, iar noi prea puțin. 

Carmen Amariei, antrenoarea Rapidului: „Fetele trebuie să-și regăsească ritmul”

- Cu Kassoma, Buceschi, Foggea Rapid va arăta altfel? 
- Eu cred că va fi un plus. Avem un vis pe care ni l-am propus, sper ca în acest sezon să jucăm cât mai bine. Și să ne îndeplinim acest vis. 

- Este greu să remontezi fetele după șase luni de pauză? 
- Este foarte greu. Fetele trebuie să-și regăsească ritmul, șase luni de zile nu au jucat, competițiile oficiale sunt diferite, există acel trac, adrenalina care te face uneori să nu poți face ce-ți propui. Este greu pentru ele, dar și pentru noi antrenorii, va fi nevoie de luni bune să putem să ne așezăm și să ajungem la nivelul din luna martie, de dinainte de pandemie. 

- Se gândește Rapidul în acest sezon la un loc de cupă europeană? 
- Mereu ne gândim! Eu promit suporterilor că ne vom bate de la egal la egal cu fiecare adversar. Rapid nu va fi dinainte învinsă cu nimeni.

Citește mai multe știri din handbal:

Spectacol! Galeria Rapidului a vizitat echipa înaintea semifinalei de sâmbătă cu SCM Rm. Vâlcea

Pot Rapidul și Buzăul să oprească Vâlcea și CSM București din drumul spre o nouă finală?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează