SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM ROMAN-CORONA BRAȘOV, AZI, ORA 11:30, DIGI

Război fratricid » HCM Roman şi Corona Braşov se duelează pentru un loc în sferturile Cupei EHF

Cristina Zamfir
Cristina Zamfir

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 00:00

Cele două reprezentante ale României în Cupa EHF au nimerit între ele la tragerea la sorți. Formațiile care sezonul trecut au jucat finala mică a campionatului, se vor întîlni acum în optimile Cupei EHF. Ambele speră să aibă cîștig de cauză.

"Mergem la Roman să jucăm, să cîștigăm, să facem un pas mare spre calificare. În ultimul timp am plecat cu rezultate bune de la Roman, sperăm să facem la fel și acum", a declarat interul Cristina Zamfir.

Gazdele au și ele motivație. "Jocurile între noi şi Corona Braşov au fost foarte echilibrate în ultima vreme. Poate că Braşovul a avut un avantaj datorită faptului că şapte-opt jucătoare erau angrenate permanent în acţiunile echipei naţionale, aducând un plus de experienţă. În acest moment, însă, echipa noastră parcurge o perioadă foarte bună. Venim după şapte jocuri oficiale cîştigate consecutiv, ceea ce ne dă o încredere foarte mare", a declarat ăi antrenorul Romanului, Florin Pera.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a spus ADEVĂRUL! Prima reacție despre divorțul de Reghecampf


Comentarii (1)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  10 Ianuarie 2016, 23:10

FRATRICÍD, -Ă I. s. n. ucidere de frate sau de soră. . II. adj. (despre războaie) care se desfășoară între membrii aceleiași națiuni Ce a fost in capul autorului cand i-a puiat mintea sa compare un meci cu un razboi? Sinistru....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează