SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Record de suporteri în deplasare! Dinamo va fi încurajată de 200 de fani la Lisabona

Dinamoviștii sărbătoresc fiecare succes alături de suporteri // FOTO Raed Krishan
Dinamoviștii sărbătoresc fiecare succes alături de suporteri // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2019 21:11

Dinamo va fi încurajată la meciul cu Sporting din Liga Campionilor, de sâmbătă seara, de 200 de fani, care vor face special deplasarea pentru meciul de handbal masculin din play-off-ul optimilor de finală.

Dinamo București va întâlni sâmbătă, la ora 20:00, la Lisabona, pe Sporting, campioana Portugaliei, în prima manșă din play-off-ul optimilor de finală din Liga Campionilor.

"Câinii" vor avea parte de sprijinul fanilor, aceștia anunțându-și prezența în sala "Joao Rocha", acolo unde "alb-verzii" își joacă partidele de pe teren propriu.

"Am făcut o adresă către clubul portughez și i-am anunțat că avem nevoie de 200 de bilete. Le mulțumim suporterilor noștri pentru atașament. Au fost după noi și în Elveția, la meciul decisiv cu Wacker Thun. Ne-au purtat noroc, sper să o facă și acum", a declarat managerul lui Dinamo, Ovidiu Semen.

Fanii dinamoviști au fost desemnați în mai multe rânduri, de către Federația Europeană de Handbal, drept cei mai înfocați suporteri. Atmosfera creată la meciurile "alb-roșilor" i-a surprins pe toți adversarii care au aplaudat la final galeria lui Dinamo.

„Avem cei mai frumoși fani. Va fi vacarm la meciul retur cu Sporting. Toate biletele au fost deja vândute, se va juca la capacitate maximă”, a adăugat oficialul dinamovist. Returul partidei cu Sporting se va juca pe 28 februarie, de la ora 20:00.

Sporting, în formă

Adversara lui Dinamo, Sporting Lisabona, echipa la care evoluează și românul Vali Ghionea, a învins miercuri seara cu 38-27, pe teren propriu, pe Avanca, locul 9 în clasament. Sporting are o singură înfrângere în 22 de etape, pierzând surprinzător în fața celor de la Maia Ismai, locul 8.

Sporting a învins, în schimb, marile rivale FC Porto și Benfica. FC Porto e pe primul loc, cu 67 de puncte, urmată de Sporting, cu 64, dar adversara lui Dinamo are un meci mai puțin disputat. La finalul sezonului regulat, în Portugalia se joacă play-off, cu cele mai bune 6 clasate.

Citește și:

Cristina Neagu a pus o condiție clară să mai rămână la CSM București: vrea un salariu mai mare

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
comedy.central
comedy.central  •  22 Februarie 2019, 11:57

Doze de ce nu are comentriul moderat si cenzurat???! Bă, gigistilor pe linga frustrarile infinite care va ies pe nas, d*** observ si un rrspect imens fata de Dinamo desi va chinuiti cu greu sa-l ascundeti! Va uitati la Dinamo ca broasca la bordura!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  22 Februarie 2019, 02:32
Postat de doze pe 21 Februarie 2019, 22:07

orice dinamovist isi doreste sa spuna ca a sustinut diNAMU in liga campionilor.

Macar spune cu mandrie ca e dinamovist, nu ca fcsb-istii care de jena nu-si pun nici stema la avatar!

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  22 Februarie 2019, 01:24
Postat de doze pe 21 Februarie 2019, 22:07

orice dinamovist isi doreste sa spuna ca a sustinut diNAMU in liga campionilor.

***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează