SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI-DINAMO 23-26

Regii Capitalei » Dinamo a cîștigat derby-ul cu CSM, 26-23. Urmează Steaua

Croatul Jakov Vrankovici, unul dintre cei mai buni jucători în meciul de ieri, cu CSM // Foto: Cristi Preda
Croatul Jakov Vrankovici, unul dintre cei mai buni jucători în meciul de ieri, cu CSM // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 22 octombrie 2015 00:00

Dinamo a trecut de vicecampioana CSM București și se pregătește pentru marea rivală, Steaua. Derby-ul e sîmbătă, în Ștefan cel Mare.

Bucureștiul domină, după ani mulți de secetă, handbalul românesc. Cele trei echipe din Capitală ocupă primele trei locuri în clasament după 10 etape!

Ieri a fost primul derby bucureștean, în sala Rapid întîlnindu-se reprezentantele României în Cupa EHF. Liderul CSM București a pierdut, pe teren propriu, disputa cu Dinamo, alb-roșiii ajungînd cu acest succes pe locul 2, la doar un punct în spatele echipei patronate de Primăria Capitalei.

Dinamo a dominat clar jocul cu CSM, chiar dacă echipa pregătită de Zvonko Sundovski a condus în start cu 4-1. Tripleta Șandru (6 goluri) - Vrankovici (6) și Ragot (5) a fost însă letală. Dinamoviștii s-au desprins pe tabelă și nu au avut deloc emoții pe final.

S-au desprins și la cinci lungimi și la final au învins cu 26-23. Alb-roșiii se pregătesc acum pentru derbyul cu Steaua, de sîmbătă (ora 19:35), "militarii" avînd un parcurs foarte bun de cînd echipa e antrenată de Ovidiu Mihăilă.

Bucureștiul nu a mai cîștigat titlul la handbal masculin din 2008, Steaua fiind ultima echipă care s-a impus în Liga Națională.

Clasamentul la vîrf după 10 etape:

1. CSM București 10 8 0 2 283-243 24p
2. Dinamo București 10 7 2 1 325-274 23p
3. Steaua București 10 7 2 1 305-261 23p

Minaur a urcat pe 6

Minaur Baia Mare a trecut ieri cu 32-25 de Danubius Galați, într-un meci restanță din etapa a 10-a, și a ajuns pe locul 6 în clasament, la 7 lungimi în spatele liderului CSM. Campioana României are în continuare mari probleme financiare, jucătorii neprimindu-și salariile de mai bine de trei luni.

Minaur va juca duminică, ora 18:30, în deplasare, la Skopje, meciul din etapa a 6-a a Ligii Campionilor, grupa D, contra celor de la Metalurg. Minaur e pe locul 3 în grupă, cu 6 puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează