SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Regretul Cristinei Neagu după transferul la CSM București: "N-aș fi vrut să fac asta"

Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor
Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 17:13

Cristina Neagu a declarat că nu ar fi vrut să se întoarcă în România la finalul carierei, dar că este în vârf de formă și că poate juca la cel mai înalt nivel alături de CSM București.

"În vară împlinesc 29 de ani, nu aș fi vrut să mă întorc în România la final de carieră. Sunt în cea mai bună formă a carierei mele în aceste sezoane și îmi doresc să pun acest lucru în slujba unei echipe românești.

E o echipă nouă, în formare, să vedem cum se prezintă, care e situația. Este un vis de-al meu să câștig Liga Campionilor cu o echipă românească și cred în această șansă. Cred în acest proiect și cred că pot câștiga Liga Campionilor cu CSM București", a spus Cristina Neagu, citată de TV Digi Sport.

Interul stânga de 29 de ani a semnat cu CSM București, după trei sezoane în care a evoluat pentru Buducnost. Neagu se va alătura campioanei europene en-titre la finalul acestui sezon.  

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează