SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Remiză pentru Baia Mare în al 7-lea meci din Liga Campionilor » Clasamentul grupei

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2015 18:30

Campioana României la handbal masculin, Minaur Baia Mare, a remizat pe teren propriu cu danezii de Skjern Handbold, scor 28-28 (15-11), în cea de-a șaptea partidă din grupa D a Ligii Campionilor.

Marcatorii de la Minaur au fost Sadoveac 7 goluri, Aflitulin 6, Vilovski 5, Ivancsik 4, Karacici 3, Bușecan 1, Fotache 1, Ostrouțko 1, iar pentru Skjern s-au remarcat Olsson 7 goluri și Sondergaard 5 reușite.

În urma rezultatului, Minaur acumulează 9 puncte și e pe locul 3, după liderul Motor Zaporoje (10), și se află la egalitate cu Skjern.

Programul în continuare al echipei Minaur în grupa D este următorul: cu Motor Zaporoje (21 noiembrie, în deplasare), cu Elverum (29 noiembrie, pe teren propriu) și cu Kadetten (3 decembrie, în deplasare).

În conformitate cu noul regulament al Ligii Campionilor în grupele valorice A și B se află 16 echipe, iar în grupele C și D, de ranking inferior, 12 echipe, între care și Minaur Baia Mare.

Grupele A și B au cîte opt echipe, cîștigătoarele urmînd să meargă direct în sferturi, iar următoarele cinci clasate să evolueze în optimile de finală. Grupele C și D au cîte șase formații, cîștigătoarele urmînd să întîlnească ocupanta locului doi din cealaltă grupă, într-un singur meci.

Cîștigătoarele acestor meciuri se vor alătura celorlalte zece formații din grupele A și B în optimile de finală. Turneul Final Four va avea loc la Koln, la finalul lunii mai 2016.

grupa d

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
850536678349422
Jhon Ross  •  16 Noiembrie 2015, 08:43

bahh boilor ..poza e de pe vremea lui pazvanti chioru...jucatorul din fotografie nu mai evolueaza demult la Baia MARE ! un pic de decenta , ...adormitilor !!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  15 Noiembrie 2015, 19:19

ca aia la mal ... au avut 4-5 goluri ... si s-a terminat egal

Vezi toate comentariile (2)
Comentează