SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Remiză pentru Minaur Baia Mare în al 3-lea meci din Liga Campionilor » Ce loc ocupă în grupă + programul

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 20:03

Minaur Baia Mare a remizat pe teren propriu cu echipa elvețiană Kadetten Schaffhausen, scor 31-31(16-18), în al treilea meci dn grupa D a Ligii Campionilor.

Marcatorii românilor de la Minaur au fost Ostrouțko 8 goluri, Ivancsik 8, Sadoveac 5, Bera 4, Aflitulin 3, Ghiță 1, Fotache 1, Cristescu 1 gol, iar pentru Kadetten s-au remarcat Liniger 8 goluri și Pendici 6.

După trei etape înn grupa D, Skjern, Motor Zaporoje, HC Metalurg au cîte 4 puncte, Minaur Baia Mare 3 puncte, Elverum 2 și Kadetten 1 punct.

Programul în continuare al echipei Minaur în grupa D este următorul: cu Elverum (11 octombrie, în deplasare), cu Metalurg (18 octombrie, pe teren propriu și 25 octombrie, în deplasare), cu Skjern (15 noiembrie, pe teren propriu), cu Motor Zaporoje (21 noiembrie, în deplasare), cu Elverum (29 noiembrie, pe teren propriu) și cu Kadetten (3 decembrie, în deplasare).

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează