SPORTURI  »  HANDBAL  »  BUDUCNOST - OLTCHIM 31-25

Repetiţie nereuşită » Oltchim a pierdut ultimul meci din grupe, 25-31 cu Buducnost

Iulia Managarova s-a zbătut mult aseară şi a marcat de şase ori // Foto: Raed Krishan
Iulia Managarova s-a zbătut mult aseară şi a marcat de şase ori // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 23:10

Vîlcencele îşi doreau un meci bun înainte de semifinala cu Gyor. La Podgorica, a fost însă o evoluţie slabă, care nu oferă prea multe speranţe.

După corecţia suferită în tur în faţa propriilor suporteri, 34-24, Oltchim îşi dorea un meci-revanşă aseară la Podgorica, chiar dacă în clasament nu se mai putea schimba nimic.

Victoriile aduc victorii şi vîlcencele gîndeau, probabil, că un succes în faţa liderului ar da bine la moral înaintea semifinalei cu Györ. Dorinţele lor nu s-au concretizat însă pe teren. Chiar dacă au făcut o primă repriză bună, în care s-au aflat în două rînduri chiar la conducere, oltencele au plătit din nou tribut ratărilor şi greşelilor numeroase în faţa unei echipe care nu s-a omorît prea mult cu firea.

Woltering-Bulatovici- Popovici

Buducnost a demonstrat încă o dată că nu stă decît în trei jucătoare, portarul Woltering şi interii Popovici şi Katarina Bulatovici. Dacă în tur, la Rm. Vîlcea, Woltering apărase nu mai puţin de 19 mingi, aseară ea a avut o paradă mai puţin, dar o nouă evoluţie entuziasmantă. Katarina Bulatovici a arătat încă o dată de ce toate echipele importante din Europa îi doresc semnătura la finalul sezonului, iar Bojana Popovici că nu degeaba e considerată cea mai bună jucătoare din lume.

Vîlcea a trăit cît timp apărarea a făcut faţă atacurilor muntenegrene. A cedat pe final cînd Jovanovici s-a accidentat, iar jucătoarele intrate în locul titularelor nu au avut aceeaşi evoluţie. S-a terminat 31-25, o înfrîngere care nu prea dă speranţe suporterilor înaintea semifinalei cu Györ, o formaţie care nu le are pe Woltering, Bulatovici sau Popovici, dar răspunde cu Haraldsen, Loke sau Gorbicz.

Oferte de la Oltchim
Două dintre jucătoarele de la Buducnost, portarul Clara Woltering şi interul dreapta Katarina Bulatovici, sînt dorite din sezonul viitor la Rm. Vîlcea. Ambele îşi termină contractul cu Buducnost şi nu vor mai rămîne, din cîte se pare, la Podgorica, mai ales că principalul sponsor al campioanei Muntenegrului îşi va retrage finanţarea. Cele două handbaliste au însă multe alte oferte din Europa şi rămîne de văzut dacă Oltchimul va avea destule argumente pentru a le convinge.

Buducnost 31: K. Bulatovici 11, Popovici 8, Miljanici 3, Savici 2, Knezevici 2, Gjorgjevska 2, A. Bulatovici 1, Radovici 1, Mehmedovici 1. Antrenor: Aleksandr Adzici
Oltchim 25: Managarova 6, Băbeanu 4, Jovanovici 4, Manea 3, Elisei 3, Vizitiu 2, Brădeanu 1, Ozel 1, Chirilă 1. Antrenor: Radu Voina

CLASAMENT
1. Buducnost Podgorica 6 6 0 0 182-149 12
2. Oltchim Rm. Vîlcea 6 3 1 2 166-163 7p
3. Krim Ljubljana 6 2 0 4 147-166 4
4. Metz Handball 6 0 1 5 144-166 1p
Rezultate ultima etapă: Krim-Metz 28-24, Buducnost-Oltchim 31-25

Programul semifinalelor
1 aprilie: Larvik-Buducnost şi Oltchim- Gyor
8 aprilie: Buducnost-Larvik şi Gyor-Oltchim

18-8 a fost raportul mingilor apărate între portarii celor două echipe, Woltering de o parte, Huţupan şi Knezovici de partea cealaltă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
gabrielaj
gabrielaj  •  12 Martie 2012, 18:11

Ţin sa o felicit pe Luminiţa Huţupan,un portar de nota yece am vazut ce pase a dat de peste 30 de metri la Managarova si cât s-a zbatut in poartă mai ales la 7 metri era apropae sa apere impotriva namilei de bulatovici.Nu cred ca muntenegrencele sunt peste oltchim,oricum au castigat datorita lui bulatovici si portarului woltering daca nu nici vorba ca bateau oltchimul.imi place si de managarova ca fuge ca un iepure pe teren ,foarte energica iar jovanovici avea suturi de la 9 metri senzyationale.fetelor avem incredere ca in meciul cu gzor se poate invinge ,speram intr-o yi buna a portarilor darknezovici e de cacao nu are ce cauta in poarta adormita maicii domnului .BAFTA FETELE!!!!

ceaiuri
ceaiuri  •  12 Martie 2012, 15:59

fetele tb sa invete din cele doua infrangeri(poate in finala e ..invers)fetele tb felicitate pt inca o semifinala(la lotul pe care il au cred ca au obtinut..max de ce se putea obtine pt ca nu avem nici o aparare de netrecut iar in atac nici acolo nu stralucim fata de alte echipe)daca se trece de semif intradevar ar fi o mare performanta..poate in editia viitoare cu cateva jucatoare in lot ajungem si mai sus

iuliatnt
iuliatnt  •  12 Martie 2012, 12:58
Postat de anadana pe 12 Martie 2012, 10:55

Sper ca Jovanovic nu e acidentata grav deoarece fara ea jocul Oltchimului nu merge deoc iar antrenorul ar trebui ca in campionatul national s-o menajeze pt a-si reveni si eventual sa incerce sa joace contra Coronei Brasov si celorlalte echipe cu Babeanu, Curea, Nechita, Vetkova, pt a le da posibilitatea sa arate ce pot si pt a le odihni pe Manea, Ozel, Jovanovic, Managarova, singurele care dau randament in Liga Campionilor. (desi Ozel alterneaza meciurile in care e sclipitoare cu evolutii sterse si pase la adversari).

@anadana: Cred ca ai perfecta dreptate.. In prima repriza, inafara de contraatacurile lui Managarova, am supravietuit numai prin Jovanovic, care a fost singura care a avut curajul sa arunce de la 9m.. Din pacate, mie mi se pare ca Yeliz a fost neinspirata, lipsita de idei si fara curaj de a arunca la poarta.. Eu zic ca, cel putin in prima repriza, cu Jovanovic in teren, am facut un joc bun, cu o aparare cat de cat solida, si nu foarte multe greseli in atac. E clar ca e nevoie de mai mult pt a bate Gyor ul, insa eu cred ca fetele trebuie si sper sa dea totul pe teren.. Din pacate, mai sunt lucruri de pus la punct, dar eu cred in valoare fetelor de la Oltchim si imi doresc sa le vad in finala!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează