SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Repetiție pentru Cupa EHF » HC Dobrogea Sud a făcut scor cu Minaur, 39-33

Marius Mocanu de la HC Dobrogea // Foto Daniel Ivan
Marius Mocanu de la HC Dobrogea // Foto Daniel Ivan

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2019 18:55

HC Dobrogea Sud Constanța a făcut scor cu Minaur Baia Mare înainte de debutul în grupele Cupei EHF, care va avea loc sâmbătă, ora 16:00, cu Team Tvis Holstebro, în Danemarca. Echipa lui Zvonko Sundovski a obținut marți seara a treia victorie consecutivă în 2019 în Liga Națională, trecând cu 39-33 de Minaur.

Maramureșenii au opus rezistență în prima repriză, 16-17, dar au căzut imediat după pauză, iar "rechinii" au făcut scor.

S-a jucat cu garda jos, fără apărări. Sârbul Nikola Crnoglavac și georgianul Irakli Cikovani, cu câte 7 goluri au fost principalii marcatori ai gazdelor, în timp ce la Minaur a ieșit în evidență Alexandru Csepreghi, cu 10 reușite.

"A fost un bun test înainte de debutul nostru în grupele Cupei EHF. Știm că ne așteaptă un meci foarte greu în Danemarca, dar e bine că în meciul cu Minaur am alergat mult, ceea ce cred că se va întâmpla și cu Holstebro. Am încredere că ne putem întoarce cu un rezultat bun", a declarat pivotul de la HCD, Marius Mocanu.

Constanța a trecut pentru moment pe primul loc, având 37 de puncte, după 17 etape. CSM București, locul 2, are însă 35 de puncte, dar două meciuri mai puțin disputate. Minaur se îndepărtează de play-off, rămânând pe locul 9, cu 21 de puncte, 6 mai puține decât Dinamo.

Campioana are și ea, însă, două meciuri mai puțin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează