SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL

REZUMAT VIDEO ROMÂNIA - UNGARIA 28-27. Ai ratat meciul? Vezi AICI imagini de la victoria anului pentru jucătoarele noastre!

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 21:08

REZUMAT VIDEO ROMÂNIA - UNGARIA 28-27. România a învins după un meci fabulos Ungaria, scor 28-27, și s-a calificat în grupa principală a Campionatului Mondial de handbal feminin din Japonia. 

Cristina Neagu a marcat în ultimele secunde ale meciului, dintr-un 7 metri, și a obținut biletele de calificare pentru echipa noastră, care a trimis naționala Ungariei acasă. Tensiunea meciului a fost imensă, fiindcă Ungaria a condus România non-stop până la final, când am răsturnat scorul! 

REZUMAT ROMÂNIA - UNGARIA 28-27

  • România merge în grupa principală a Mondialului fără niciun punct, la fel ca Japonia, dar păstrează șanse matematice la calificarea în semifinale. 
  • România va începe grupa principală duminică, 8 decembrie, împotriva câștigătoarei grupei D, Rusia, meciul fiind programat de la ora 08:00. 
  • „Tricolorele” vor continua marți, 10 decembrie, împotriva Suediei, de la ora 13:30. Grupa se va încheia miercuri, 11 decembrie, contra țării gazdă Japonia, de la ora 11:00. 

Citește și:

Geambașu atacă 3 subiecte incendiare: xenofobia cu iz de Delikat a ungurilor, omul din umbră care transmite luciditate României și încropeala absentului Ryde

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
adriano_25
adriano_25  •  07 Decembrie 2019, 17:29

Numai eu cred din ce vad pe reluari ca la ultima faza Perianu nu avea ce cauta in cercul de la centru normal era 2 minute pentru Perianu si 7 m Ungaria ? Dar asta nu ia nimic din meritele fetelor au fost formidabile in repriza 2 si felicitari pentru victorie.

511587279596788
Dani-El EL  •  07 Decembrie 2019, 13:45

Pai nu sunt tot alea care aveau avantaj de 6 goluri la pauza? Sau ce, au jucat cu rezervele junioarelor in repriza a doua? Bai, nationalismul vostru prostesc va face sa fiti si prosti! Si vulgari! De ce a fost nevoie sa-ti cenzureze comntariul de injuraturi, insule si jigniri?

jenny10
jenny10  •  07 Decembrie 2019, 12:28

Nu inteleg ce e cu *** asta de doi ban??!!!De acest CIRC care s-a facut dupa meciul cu Ungaria??!!!Ce au castigat ***??!!Ungaria a fost invinsa si de Spania si de Muntenegru!!Nu am vazu la ele acest spectacol GRETOS facut de presa romana si jucatoarele ***!!!Ungaria e o echipa cu schimb de generatii in reconstructie,ca experienta si varsta e sub romania..Abia astept sa le vad fetele *** dupa meciul cu Rusia!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează