SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

Robert Licu a preluat Rapidul: "Știu că nu va fi ușor, dar sperăm să readucem această formaţie acolo unde a fost"

Robert Licu
(foto: Cristi Preda, GSP )
Robert Licu (foto: Cristi Preda, GSP )

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 11:38

Robert Licu, fostul mare internaţionanal, a acceptat să antreneze echipa de liga a doua, dorind să readucă formaţia din Giuleşti în prim-planul handbalului românesc.

După plecarea lui Vasile Mărgulescu şi a Alinei Dobrin de pe banca tehnică a Rapidului, clubul din Giuleşti a găsit un alt antrenor cu nume pentru a pregăti echipa feminină, aflată în acest moment pe primul loc în a doua divizie.

49 de aniare noul tehnician al Rapidului, care a mai antrenat în România pe CSM Bucureşti, la masculin

Fostul mare internaţional Robert Licu a acceptat să le antreneze pe giuleştence în încercarea de a readuce echipa în prima ligă. "Nu a trebuit să mă gândesc mult. Am acceptat pentru tradiţia acestui club, pentru noul proiect care mi-a fost prezentat. Acum câţiva ani Rapidul era o echipă de cupe europene, cu nume importante în primul 7. Sperăm să readucem această formaţie acolo unde a fost", a declarat Licu.

"Ştiu că nu va fi uşor, în liga a doua nu sunt condiţiile din primul eşalon, nu e totul lapte şi miere, dar sper să creăm emulaţie în jurul acestei echipe. E o mare provocare pentru mine şi vreau să ajut, prin aceasta, handbalul românesc", a subliniat Licu.

Robert a candidat în acest an la preşedinţia Federaţiei Române de Handbal, dar a pierdut disputa cu Alexandru Dedu şi Narcisa Lecuşanu, cei care au intrat în turul 2.

Robert Licu a făcut carieră în Germania, la Magdeburg, dar şi la "naţionala" României de handbal, fiind al doilea marcator all-time, după Vasile Stângă, cu 1054 de goluri marcate pentru România.

Pentru el e prima dată când antrenează o echipă de senioare, la fete. "Am mai antrenat junioare, când eram handbalist în Germania, aveam acolo un proiect pe bază de voluntariat, în care noi, jucătorii, pregăteam juniorii clubului. Şi au fost şi fete. Dar acum, sigur, că va fi altceva. Nu mă sperie însă, handbalul e tot handbal şi la fete şi la băieţi", a încheiat Robert Licu. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  29 Noiembrie 2018, 13:32

To cu dinamoviști vă faceți treaba ... :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează