SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Roibu va finanţa în continuare Oltchimul » Cu bani, dar fără preşedinte

Jucătoarele nu trebuie să-şi mai facă griji din punct de vedere financiar Foto: Raed Krishan
Jucătoarele nu trebuie să-şi mai facă griji din punct de vedere financiar Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 08 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 aprilie 2011 21:30

Roibu s-a răzgîndit şi va da în continuare bani la Oltchim. Campioana României nu are încă şef, după demisia lui Gavrilescu

Adunarea Generală a CS Oltchim, care a avut loc ieri, la Rm. Vîlcea, pentru a desemna un nou preşedinte, după demisia lui Ioan Gavrilescu, nu a avut pe cine să aleagă.

Olah Werner, şeful dispeceratului de producţie de la SC Oltchim, cotat ca fiind marele favorit, a refuzat postul. "Nu pot renunţa la serviciul pe care-l am ca să merg la club", a declarat Werner, cel care se ocupă şi de problemele internaţionale ale echipei. A doua propunere, a consilierului local, Doru Filip, a avut aceeaşi soartă. "Am fost anunţat de dimineaţă, nu mi s-a dat timp de gîndire", a anunţat Filip. În aceste condiţii, alegerea şefului de la Oltchim s-a amînat pentru sfîrşitul lunii mai.

Oltchim nu se desfiinţează
Cea mai importantă ştire în cadrul Adunării Generale de ieri a fost însă aceea că managerul SC Oltchim, Constantin Roibu, s-a răzgîndit şi va da în continuare bani la echipă. "Am revenit pentru că foarte mulţi iubitori ai handbalului şi suporteri din Vîlcea şi din ţară m-au rugat să susţin în continuare echipa. Se vor respecta în continuare clauzele contractului de sponsorizare, asigurîndu-se fondurile necesare pentru sezonul competiţional 2010-2011. Pentru anul viitor competiţional, Consiliul de Administraţie al SC Oltchim va decide suma ce va fi alocată pentru sponsorizare. Eu nu mă voi mai implica la CS Oltchim, nu voi mai avea legătură cu clubul", a transmis Roibu.


Interimat cu vicepreşedinţi
Ioan Gavrilescu va mai rămîne în fruntea clubului vîlcean doar în perioada de preaviz, pînă pe 25 aprilie. După aceea, interimatul va fi asigurat de unul dintre cei doi vicepreşedinţi, Petre Berbecaru sau Nicolae Luca. "Am anunţat că mă retrag şi o voi face. Hotărîrea mea e de neclintit", a spus Gavrilescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
antrenorstrain
antrenorstrain  •  09 Aprilie 2011, 09:19

dilibau creierul tau neted stie de tine?

suporter_valcean
suporter_valcean  •  08 Aprilie 2011, 13:42

dilibache si prietenii sai, mari specialisti in "management" organizat, lipsit de orgolii personale, au "citit" si comentariul care le era dedicat.

dilibau
dilibau  •  08 Aprilie 2011, 10:40

iar a inceput asta cu delirurile lui... vezi ca ai uitat-o p-aia cu "sufletul" si "conspiratiile gazetaresti" ma suportere... oare de ce nu pui tu mai multa "pasiune" si "dragoste" in a-ti pune streangul de gat? ti-am fi toti prieteni atunci si te-am ajuta cu cea mai mare placere, numai sa scapam de un nebun ridicol ca tine... In alta ordine de idei, nu e suprinzator ca d-l Roibu are astfel de reactii:la fel a adus-o pe calamitatea Anja, la fel a anuntat incetarea sprijinului pt echipa si tot la fel probabil va face de-acum incolo, pt ca lipseste la noi cultura unui management organizat si lipsit de orgolii personale.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează