SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - CROAŢIA 27-28

România a ratat calificarea în sferturi şi mergem acasă!

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 decembrie 2011 21:17

România a ratat astăzi calificarea în sferturile Campionatului Mondialul din Brazilia, fiind eliminată de Croaţia, scor 27-28.

Fetele lui Radu Voina au început timid partida cu Croaţia, dar s-au trezit rapid faţă de ultimele trei meciuri şi au trecut în avantaj. După un joc destul de bun, s-a intrat la cabine cu un avantaj de 18-15! Distanţa s-a mărit la patru goluri în repriza secundă, dar croatele s-au repliat şi au reuşit să revină în avantaj după ce au marcat 5 goluri consecutive.

Meciul a fost întrerupt aproape de jumătatea actului secund din cauza unei pene parţiale de curent. După 20 de minute, partida s-a reluat, iar "tricolorele" păreau să reintre în partidă. În ultimele 3 minute reuşiseră să se distanţeze la două goluri, 27-25, dar pînă la final n-au mai reuşit să puncteze, cedînd 27-28.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (335)
cinva
cinva  •  13 Decembrie 2011, 22:23
Postat de krinos pe 13 Decembrie 2011, 00:30

Nu trebuie sa te scuzi. In opinia mea aceste comentarii fac parte din acea normalitate pe care incerc sa o gasesc pe acest site de sport. Din pacate o gasesc doar la cativa romani care intra si posteaza pe aici. Si nu te inceta sa scrii, caci scrii bine. Iti multumesc pentru asta. Sunt intru totul de acord cu ce ai scris. As mai adauga doar ca 1. Un jucator care practica un an. sport este rezultatul investitiilor de-a lungul anilor. Este un buchet de valori strans din familie, din legatura cu prietenii, in scoala, apoi la echipa de club. 2.Pentru unii sportul ales poate fi doar o meserie, pentru altii chiar o pasiune. Daca am avea jucatori care sa joace cu pasiune, am fi ff castigati.

(Poate mai intri aici krinos, asadar mai adaug ceva celor scrise ieri) Nu stiu daca ai observat dar ne lipseste complet scoala de antrenori de handbal. Pur si simplu nu creeam antrenori de nu avem antrenori. Singura exceptie este Vlad Caba (Tadici e de scoala veche, acel tip de antrenor care cu toate rezultatele lui pozitive si cu toata stima pentru munca lui cred ca nu mai corespunde total cerintelor de azi), oricat ma gandesc altcineva pur si simplu nu-mi vine in minte. Ar fi cazul sa ne orientam spre scolile nordice sau spre cea franceza caci altfel am putea sa ne trezim in viitorul apropiat fara handbal de performanta.

cinva
cinva  •  13 Decembrie 2011, 22:08
Postat de gabrielaj pe 13 Decembrie 2011, 04:40

sa faca fetele noastre contestatie meciul a fost oprit 2o de minute si faza din ultimul minut nu e clara. faceti contestatie aveti dreptul!!

Hai, fii serioasa!

flaviulucianr
flaviulucianr  •  13 Decembrie 2011, 12:28

scz, m-am uitat pe un site unde era dat scorul gresit la partida Danemarca - Japonia, am vazut ca Danemarca a invins Japonia in prelungiri, dar si asa mi se pare o mini surpriza pt ca in timpul regulamentar Japonia a fost egala Danemarcei la fel ca si in meciul cu noi.....

Vezi toate comentariile (335)
Comentează