SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - FRANȚA 17-26

ROMÂNIA - FRANȚA 17-26 // Selecționerul Ambros Martin explică înfrângerea severă cu Franța: "Diferența s-a făcut în 10 minute. Sunt mulțumit de echipă și de tot ce a realizat până acum"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 20:34

Ambros Martin, selecționerul naționalei de handbal feminin, a comentat înfrângerea suferită de "tricolore" în fața Franței, scor 17-26. Eșecul nu va avea însă repercusiuni în clasament, România câștigând grupa A. 

"Am câștigat grupa, dar n-a fost ușor. Franța trebuia să câștige meciul, a jucat foarte bine. 10 minute au făcut diferența, mai exact în prima repriză. Am făcut anumite schimbări cu jucătoare noi. În total, pe parcursul celor 60 de minute, am fost apropiați ca valoare. De altfel, am și câștigat repriza secundă.

Atunci când avem probleme, când scorul nu ne e favorabil, antrenăm și anumite situații, precum să jucăm cu portarul ieșit.

Echipa a luptat pentru a reduce diferența de scor. Sunt mulțumit de meciul de azi, dar în special de meciurile din grupă.

Înaintea startului Mondialului ne-am gândit că putem bate pe oricine, dar și că putem pierde cu oricine. Așa a fost, toate partidele au fost echilibrate, decise pe final. Calitatea tuturor echipelor a fost apropiată, a contat foarte mult ziua, forma de moment și jucătoarele avute la dispoziție", a declarat Ambros Martin, la TV Telekom Sport. 

Vezi aici cronica partidei România - Franța 17-26 + foto și video de la meci 

România va întâlni Cehia în "optimile" Mondialului din Germania pe 11 decembrie, ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport. Meciul se va disputa la Leipzig.

CLASAMENT GRUPA A

REZULTATELE DE PÂNĂ ACUM

România - Paraguay 29-17
România - Slovenia 31-28
România - Spania 19-17
România - Angola 27-24
România - Franța 17-26

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
merace
merace  •  08 Decembrie 2017, 22:25

Conteaza doar ce este! Romania e prima in grupa, asta conteaza acum! Mai departe, cu acest avantaj obtinut cu efortul din grupa, are sanse mai mari sa urce spre finala! Asta conteaza, nu un meci fara miza pierdut cu Franta cand el nu mai conta pentru calificare!

blatistu12
blatistu12  •  08 Decembrie 2017, 22:12

Nu avem cohones,nu avem mentalitate de invingatori.OARE DE CE NU O BATE NIMENI PE NORVEGIA LA 8-9-10 GOLURI DIFERENTA.?? Daca O bati O faci foarte greu.Exact aea a facut su Steaua aseara. Fotbalisti SI handbaliste dee ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

neaga1900
neaga1900  •  08 Decembrie 2017, 21:53

Nu e nimic de explicat dupa un meci , care nu ne interesa! Explicatii sa dea daca ne intalnim din nou cu Franta(sferturi, sau mai sigur semifinale) si pieredm iar...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează