SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA MONDIALA

România, în grupă cu Norvegia şi Rusia la Cupa Mondială!

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2010 00:00

Echipa naţională de handbal feminin a României va evolua în grupa B la Cupa Mondială de la Aarhus (Danemarca), alături de echipele Suediei, Norvegiei şi Rusiei. O grupa foarte grea alaturi de campioana olimpica, Norvegia, si campioana mondiala, Rusia.

Naţionala României, antrenată de Radu Voina, se va prezenta la Aarhus din postura de câştigătoare a ediţiei din 2009, când a învins Norvegia în finală (scor 28-27). Între 21 şi 26 septembrie 2010, opt echipe naţionale europene se vor bate pentru câştigarea trofeului: România, în grupa B, cu Suedia, Norvegia şi Rusia, în timp ce în grupa A au fost repartizate reprezentativele Danemarcei, Franţei, Ungariei şi Germaniei.

Organizatorii au oferit la ediţia din 2009, 25.000 de euro câştigătoarei, adică echipei României, în timp ce învinsa, Norvegia, a fost recompensată cu 15.000 de euro. Până în prezent nu au fost anunţate premiile puse în joc la ediţia din 2010, care va fi găzduită tot de oraşul Aarhus.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează