SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

România, în urna a doua valorică pentru tragerea la sorţi a preliminariilor pentru CE 2014

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 martie 2013 12:34

Naţionala de handbal feminin a României va face parte din urna a doua valorică la tragerea la sorţi pentru faza a doua a preliminariilor Campionatului European din 2014, anunţă continental de profil (EHF) citat de Mediafax.

Campionatul Pe lîngă acestea, vor mai fi alte 26 de naţiuni, printre care şi România, care se vor lupta pentru cele 14 locuri disponibile.  Din prima urnă valorică vor face parte Norvegia, Danemarca, Muntenegru, Franţa, Suedia, Rusia şi Spania, în timp ce în urna a douas se vor afla România, Serbia, Germania, Islanda, Olanda, Ucraina şi Cehia, iar în cea de-a treia, Macedonia, Turcia, Slovenia, Polonia, Austria, Belarus şi Slovacia, în timp ce în ultima urnă se vor afla Elveţia, Portugalia, Italia, Lituania şi Finlanda.

Din echipele care se vor califica se vor forma cinci grupe a cîte patru echipe şi alte două grupe cu cîte trei echipe, primele două clasate din fiecare dintre acestea urmînd să obţină calificarea la turneul final al CE din 2014 (7-21 decembrie).

Meciurile se vor juca în sistemul "fiecare cu fiecare", tur-retur, primele două etape fiind programate între 23-27 octombrie 2013.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează