SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEUL DE LA KECSKEMET

România învinsă de a doua echipă a Ungariei!

foto: Marius Ionescu
foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat sambata, 09 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 09 august 2014 21:50

Selecţionerul Tadici nu le-a putut însă folosi pe Ada Nechita, Cristina Zamfir, Dana Băbeanu, iar Gabi Perianu a jucat foarte puţin.

Naţionala feminină a României a pierdut, 21-23, al doilea meci în turneul de la Kecskemet, în faţa echipei secunde a Ungariei. După 30-26 cu campioana Africii, Angola, "tricolorele" au început catastrofal contra maghiarelor: 3-11. A urmat o perioadă foarte bună în jocul României, au egalat la 11, dar tot unguroaicele au intrat în avantaj, la cabine: 13-12.

În partea a doua, jocul a fost strîns, dar unguroaicele au terminat în avantaj: 23-21. "Au vrut cu tot dinadinsul să cîştige. Am jucat prost, dar au fost decizii penibile de arbitraj. La 22-21, a fost un fault grosolan la Chiper, trebuia dat şi eliminare şi 7 metri, arbitrii nu au dat nimic! Şi am dat un singur exemplu", a declarat selecţionerul Gheorghe Tadici. Nechita, Zamfir şi Băbeanu nu au putut fi folosite, fiind accidentate, iar Perianu a jucat şi ea foarte puţin, resimţind dureri la umărul drept. "Am avut foarte puţine soluţii în atac", s-a plîns Tadici.

Paula Ungureanu a fost cea mai bună jucătoare de pe teren, 19 intervenţii salutare, dar prestaţia goal-keeperului nu a ajutat România să cîştige. Au marcat pentru "tricolore": Buceschi 5 goluri (3 din 7m), Brădeanu 3, Chiper 3, Chintoan 3, Oltean 2, Ardean-Elisei 2, Tudor 1, Pintea 1 şi Perianu 1.

Duminică, de la ora 17:30, România întîlneşte prima echipă a Ungariei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  10 August 2014, 19:14

rezultate predictibile(prima echipa ne-a dat 10peste)mizam pe acelas antrenor(nu stiu ce poate sa mai demonstreze..la final de cariera)cred ca sunt cateva jucatoare de la tineret mult mai bune la ce am deplasat(cel putin pe interi)tadici putea chema 2-3jucatoare..mondiale cel putin sa se plimbe

Vezi toate comentariile (1)
Comentează