SPORTURI  »  HANDBAL  »  AMICAL PIERDUT

România, învinsă de Franţa

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Într-un meci amical, "naţionala" feminină a României a fost învinsă joi seara, la Mulhouse, de Franţa, vicecampioană mondială, cu scorul de 25-21 (15-11). Marcatoarele "tricolore" au fost Moldovan 7 goluri, Chintoan 5, Vizitiu 3, Zamfir 2, Geiger 2, Dincă 1, Paraschiv 1.


"Am fost aproape de Franţa mai tot timpul. Indecizia din partea a doua a întîlnirii ne-a costat, dar şi faptul că multe fete au fost marcate psihic de faptul că jucau cu vicecampioana mondială. Chiar şi aşa, trebuie remarcate cîteva jucătoare aflate la debut, dar şi Vizitiu, Chintoan şi Moldovan, care nu sînt prima dată la , toate reprezentînd o soluţie pentru prima reprezentativă", a declarat directorul tehnic Remus Drăgănescu.


Selecţionerul Radu Voina nu a însoţit "naţionala" în turneu, acesta preferînd să se ocupe de pregătirea echipei Oltchim Rm. Vîlcea, care va relua săptămîna viitoare partidele din Liga Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  01 Martie 2010, 21:48

dragi iubitori ai handbalului feminin din românia, opinie personala: echipele de club farnaceze nu au nici o calificare pt. CL. de aceea au aliniat 90% din întreaga echipa franceza, - eu cred ca folosirea tinerelor talente la un joc amical este un cîstig pentru viitor, - menajare jucatoarelor de la oltchim, poate oferi un nou succes handbalului românesc, la asemenea jocuri amicale pot aparea accidentari , vezi cazul vadineanu...

 •  27 Februarie 2010, 12:08

DECI!!!!!!!!!!Oricat l-as acuza de prostie pe strateg(si credeti-ma ca-l acuz), pot considera a fi mai importanta evolutia in CL a Oltchimului decat un amical al nationalei. Fie el si cu Franta. Ce, pregatim cumva vreun mondial si nu am aflat si eu? cam cat de obositoare ar fi fost deplasarea?????????????????

 •  26 Februarie 2010, 19:36

O SA NE MAI INVITE FRANTA!!!!!!!!!!!!niciodata NU se poate sa ii jignesti asa la ei acasa.drept dovada ca ei au venit cu 90 la suta din echipa de la mondiale.si asta in conditiile in care europeanul este in frantza.deci interesele oltchimului sunt inaintea nationalei.sa nu ma intelegetzi gresit toata stima pt fetele de la oltchim dar frh........+draganescu varza

Vezi toate comentariile (5)
Comentează