SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO 2018

ROMÂNIA LA EUROPEANUL DE HANDBAL // Modificare de ultimă oră: Germania - Olanda e la TV

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 18:37

România și Ungaria joacă astăzi, de la 19:00, un meci decisiv pentru calificarea în semifinalele Campionatului European de handbal feminin din Franța. Partida dintre Spania și Norvegia, din grupa "tricolorelor", nu a fost transmisă la TV.

  • România - Ungaria se joacă astăzi, de la 19:00, liveTEXT AICI și în direct pe TVR 1 și TVR HD. 
UPDATE 

Partida dintre Germania și Olanda, de la ora 22:00, va putea fi urmărită în direct pe TVR 1 și TVR HD. 

Știrea inițială

Grupa II principală din care facem parte este una extrem de complicată (vezi calculele calificării AICI). În ciuda acestui lucru, TVR, postul care deține drepturile TV pentru acest eveniment, transmite astăzi partide din cealaltă grupă principală. 

Motivul: Partidele care vor fi transmise la TV din grupele principale au fost alese înaintea începerii acestei faze a competiției. 

Astfel, de la ora 16:45 a fost aleasă înfruntarea dintre Danemarca și Muntenegru în detrimentul partidei Norvegia - Spania.

Inițial, în programul TVR apărea de la ora 22:00 înfruntarea dintre Franța și Serbia, din grupa I principală. Ulterior, Germania - Olanda, partida care s-ar putea dovedi decisivă pentru soarta României, i-a luat luat locul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
lapusneanul
lapusneanul  •  13 Decembrie 2018, 00:24
Postat de Sabou Sergiu pe 12 Decembrie 2018, 21:50

Da de ce nu meritam? Esti nebun. Cati n ar da sa fie in locul nostru.... Si noi suntem *** si zicem ca nu meritam sa jucam in semifinale. Popor de ***.

ai bagat degetul gresit...:)

977726672259777
Sabou Sergiu  •  12 Decembrie 2018, 21:50
Postat de lapusneanul pe 12 Decembrie 2018, 20:37

spiruharetistii incearca sa dreaga busuiocul...modificare de ultima ora ????..hahahaha...daca as fi in locul lui emil hossu v-as da in judecata pentru ca i-ati pus vorbe in gura....

Da de ce nu meritam? Esti nebun. Cati n ar da sa fie in locul nostru.... Si noi suntem *** si zicem ca nu meritam sa jucam in semifinale. Popor de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  12 Decembrie 2018, 21:02

Nu mă mai interesează! Nu merităm sa jucăm în semifinale! Trebuie să-i dau dreptate lui Tadici deși n-aș vrea, chiar de loc!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează