SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 24-29

Adi Vasile nu s-a ferit: „România și Muntenegru la Jocurile Olimpice? E perfect!” » Concluziile după eșecul cu Norvegia

România a fost învinsă de Norvegia, scor 24-29, în al doilea meci al turneului Preolimpic de la Podgorica. Selecționerul Adi Vasile (38 de ani) agreează scenariul în care „tricorelele” și muntenegrencele merg împreună la Jocurile Olimpice. +5   FOTO
România a fost învinsă de Norvegia, scor 24-29, în al doilea meci al turneului Preolimpic de la Podgorica. Selecționerul Adi Vasile (38 de ani) agreează scenariul în care „tricorelele” și muntenegrencele merg împreună la Jocurile Olimpice.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 22:48 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 23:38

România a fost învinsă de Norvegia, scor 24-29, în al doilea meci al turneului Preolimpic de la Podgorica. Selecționerul Adi Vasile (38 de ani) agreează scenariul în care „tricorelele” și muntenegrencele merg împreună la Jocurile Olimpice. 

„Am jucat împotriva campioanei europene. Am încercat din toate puterile noastre să fim în joc. Din punct de vedere al dorinței, am făcut niște pași mari astăzi. Însemnătatea fiecărei mingi este importantă. Pentru mine, sunt multe plusuri astăzi. Diferența de 5 goluri face ca meciul de mâine să fie pe viață și pe moarte, dar probabil așa ar fi fost oricum. Le-am spus fetelor încă de la plecarea de acasă, că trebuie să tratăm cele două partide ca și când ar fi ultimele din viața noastră”, a spus Adi Vasile, imediat după eșecul cu Norvegia. 

Adi Vasile, despre șicanele asupra Cristinei Neagu

Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare a României, cu 11 reușite, a fost apărată agresiv de nordice. Arbitrele au trecut cu vedere mai multe intrări dure. Adi Vasile a comentat acest lucru. 

„Ca jucător, cred că cele mai grele momente sunt când simți că dai totul, când simți că lucrurile pe care le faci sunt corecte și că se întâmplă o nedreptate. Nu e ușor de receptat. Suntem oameni, avem emoții. Câteodată, anumite lucruri le suporți mai greu. Mai multe nu vreau să zic despre arbitraj. Cristina e căpitanul, un om căreia îi pasă mult de echipă, e un mare patriot. Trebuie să fii foarte fericit când o ai în echipă”, a spus Adi Vasile. 

România și Muntenegru, împreună la Jocurile Olimpice?

România și Muntenegru se pot califica împreună la Jocurile Olimpice. Pentru asta, „tricolorele” trebuie să câștige la exact 5 goluri, iar muntenegrencele să marcheze de cel puțin 25 de ori. 

„Tot ce contează este să ne concentrăm pe victorie. Asta e clar. Dacă se va întâmpla ca ambele echipe să fie calificate, e perfect. Dar să fiu sincer, nu mă interesează cine va fi a doua formație. Va fi un meci în care va conta forma de moment, fiecare minge. Va trebui să fim foarte exacți. Sunt convins că la un moment dat ne vom descătușa”, a concluzionat selecționerul Adi Vasile. 

Citește și alte știri din handbal:

Detaliul care poate schimba calculele! Cota uriașă pentru calificarea la Jocurile Olimpice nu ia în calcul precedentul din 2016

ȚSKA Moscova, adversara CSM București în „sferturile” Ligii Campionilor, și-a demis antrenorul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close