SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23

ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // Ambros Martin aproape că a rămas fără cuvinte: "Fetele nu pot fi mai fericite de atât"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 23:40

România s-a impus în fața Norvegiei, scor 31-23, și merge cu 4 puncte în faza grupelor principale. Ambros Martin, selecționerul iberic al "tricolorelor", crede că meciul de astăzi a fost unul perfect. 

"Așa trebuia să jucăm. Aveam nevoie neapărat de cele două puncte astăzi, așa cum aveau și ele după eșecul cu Germania. Sunt fericit că jucăm la un asemenea nivel și că am obținut o astfel de victorie.

Acum trebuie doar să ne recuperăm, să pregătim relaxați meciurile următoare. Fetele sunt doar obosite fizic în acest moment. Mental sunt sigur că nu pot fi mai fericite de atât", a declarat Ambros la TVR.

Programul României din grupa principală

  • România - Olanda, 9 decembrie, ora 19:00 (Nancy)
  • România - Spania, 11 decembrie, 19:00 (Nancy)
  • România - Ungaria, 12 decembrie, ora 19:00 (Nancy)

Vezi și: 

ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // Am zdrobit marea favorită și nu ne oprim până la trofeu! Prestație absolut INCREDIBILĂ a "tricolorelor"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  06 Decembrie 2018, 11:30

In sfarsit, se pare ca s-a creat o comuniune, o empatie intre jucatoare si antrenor. Fete talentate am avut mai mereu, dar din diverse motive nu s-au putut exprima la adevarata valoare. Sper ca anul asta sa luam titlul european, dar sa fim atenti sa nu ne impiedicam pe parcurs ca de atatea ori. In alta ordine de idei, e o usurare ca am batut in sfarsit Norvegia dupa atatea insuccese contra lor. De acum putem privi si mai increzatori viitorul apropiat.

2264101893823582
Kiss Péter  •  06 Decembrie 2018, 09:23

Pana la urma,tot NORVEGIA va castiga campionatul european !

edylechner
edylechner  •  06 Decembrie 2018, 01:43

Bravo Martin,succesul e al tau 50%,fetele restul de 50%.In sfarsit avem antrenor:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează