SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORESPONDENȚĂ DIN FRANȚA

ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // Melinda Geiger crede că adversarele nu au mai avut puterea să lupte pe final: "Am simţit că Norvegia s-a predat!"

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 00:54

Melinda Geiger, 31 de ani e complet schimbată parcă faţă de turneele finale anterioare, o jucătoare care nu mai "vinde" mingi şi care ajută echipa mai mult ca oricând cu golurile sale. E o schimbare totală în jocul interului dreapta.

"Suntem fericite, aşa cum sunt, cred, toţi românii după acest joc. Le mulţumim tuturor că au fost şi sunt alături de noi", a declarat interul de la Siofok. 

Jucătoarele noastre au pregătit meciul cu Norvegia în amănunt şi, chiar dacă nu se aşteptau la o asemenea diferenţă, au crezut până la capăt în victorie. "Am fost puţin încordate, dar focusate şi determinate. Am jucat ca o echipă şi asta contează cel mai mult. Cred că norvegiencele şi-au pierdut şi ele încrederea, am simţit că s-au predat pe final. Aşa cum am mai spus, nu contează cine e în faţa noastră, dacă vom continua la fel de unite şi determinate, ajungem departe", a încheiat Geiger.

Programul României din grupa principală

  • România - Olanda, 9 decembrie, ora 19:00 (Nancy)
  • România - Spania, 11 decembrie, ora 19:00 (Nancy)
  • România - Ungaria, 12 decembrie, ora 19:00 (Nancy)

CITEȘTE ȘI:

ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // Am zdrobit marea favorită și nu ne oprim până la trofeu! Prestație absolut INCREDIBILĂ a "tricolorelor"

Marian Ursescu e corespondentul GSP în Franța și transmite cele mai noi informații de la Campionatul European.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  06 Decembrie 2018, 10:45

Dupa parerea mea, Norvegia nu trebuie scoasa din calcule pentru semifinale, chiar daca porneste cu 0 puncte in grupa principala. Norvegia poate castiga cele 3 meciuri din grupa cu Olanda, Spania si Ungaria (si cred ca o va face). In acest caz va face 6 puncte. I-ar mai ramane sa spere sa batem noi Olanda (lucru posibil). Olanda va avea atunci tot 6 puncte si cred ca va conta meciul direct intre ele. Celelalte echipe nu cred ca vor mai conta in calculele calificarii din moment ce pornesc cu maxim 2 puncte in grupa principala. Asa ca am putea da din nou peste Norvegia in finala. Cred ca va fi mult mai greu a doua oara pentru noi.

caminero
caminero  •  06 Decembrie 2018, 08:56
Postat de ray51 pe 06 Decembrie 2018, 08:52

"Am simţit că Norvegia s-a predat!" ! Oare definitiv? Oricum ar fi mi-ati facut o imensa bucurie. Va imbratisez fetelor !

Avînd în vedere că Norvegia pornește cu 0 puncte în grupa principală ... da, e cam definitiv.

ray51
ray51  •  06 Decembrie 2018, 08:52

"Am simţit că Norvegia s-a predat!" ! Oare definitiv? Oricum ar fi mi-ati facut o imensa bucurie. Va imbratisez fetelor !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează