SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORESPONDENȚĂ DIN FRANȚA

ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // Năucite pe teren, norvegiencele au dat-o pe glume: "Pintea e cu 2 metri mai înaltă decât mine" :)

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 09:00

România s-a impus în fața Norvegiei, scor 31-23, și merge cu 4 puncte în faza grupelor principale. Jucătoarele norvegiene au avut numai cuvinte de laudă la adresa româncelor după meciul direct.

Cea mai haioasă declaraţie, una care spune exact cum au stat lucrurile în teren, a oferit-o televiziunii norvegiene interul stânga Veronika Kristiansen, interul stânga de la Gyor, principala marcatoare a nordicelor, cu 5 reuşite: "Pintea e cu doi metri mai înaltă decât mine şi cu doi metri mai lată! Nu poţi să o ţii, e incredibilă".

Emilie Arntzen a spus şi ea la conferinţa de presă: "România a fost clar echipa mai bună. Am încercat tot ceea ce noi am putut, am încercat totul, dar pur şi simplu au fost prea bune".

Antrenorul Thorir Hergeirsson vede echipa României la medalii. "Nu am avut nicio şansă! România a jucat la un nivel fantastic. Cred că va merge spre Paris, la medalie. Noi am făcut prea multe greşeli, iar România mult prea disciplinat, aşezat, fără grabă!", a spus islandezul care antrenează Norvegia din 2009 şi a câştigat 9 medalii cu naţionala nordică, între care 6 de aur! 

Programul României din grupa principală

  • România - Olanda, 9 decembrie, ora 19:00 (Nancy)
  • România - Spania, 11 decembrie, ora 19:00 (Nancy)
  • România - Ungaria, 12 decembrie, ora 19:00 (Nancy)

CITEȘTE ȘI:

ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // Am zdrobit marea favorită și nu ne oprim până la trofeu! Prestație absolut INCREDIBILĂ a "tricolorelor"

Marian Ursescu e corespondentul GSP în Franța și transmite cele mai noi informații de la Campionatul European.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
1065808933555529
Andrei Preda  •  06 Decembrie 2018, 14:04

Ma tem ca a fost un foc de paie ca de obicei ( istoria intotdeauna va fi reperul principal pt prezent ) si vor incepe poticneala fara repere ! Amabilitatea norvegiei e doar o gluma !

catalynn
catalynn  •  06 Decembrie 2018, 12:57
Postat de crangasi_visiniu pe 06 Decembrie 2018, 10:44

Crina Pintea merge la Gyor. Pacat ca nu s-a putut sa o aduca la CSM

Ironia sortii e ca o avem pe Amanda Kurtović, care nu a putut juca ieri pt Norvegia dar din cate se pare nici pt CSM in actualul sezon :-((( Cum accidenarea Amandei s-a produs într-un amical al Norvegiei si nu jucand pt CSM ar trebui sa ii acopere ei contractul pe perioada recuperării si asa sigur o puteam aduce pe Crina ... Dar ca de obicei am rămas cu punga goală fluierând a paguba! :-(((

vasi_nt
vasi_nt  •  06 Decembrie 2018, 12:05
Postat de Catalin Stefan pe 06 Decembrie 2018, 11:59

Amator esti tu.....Romania a facut 6 puncte in grupa....dar in grupa principala se duce cu 4 puncte.....meciul cu ultima clasata nu se contorizeaza....

Da. Imi cer scuze, ai dreptate

Vezi toate comentariile (15)
Comentează