SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23

ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // Reacții entuziaste din tabăra României după un succes magnific! Ce au spus Dumanska și Pintea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 23:37

România s-a impus în fața Norvegiei, scor 31-23, și merge cu 4 puncte în faza grupelor principale. Portarul Iulia Dumanska și pivotul Crina Pintea au reacționat după succesul fantastic în fața principalei favorite. 

"Sunt fericită că am făcut un meci mare. Noi am încercat să facem un joc bun, nu ne-a interesat de adversar.

Am fost foarte concentrate. Suntem fericite, mergem să ne odihnim și așteptăm meciurile din grupa principală.

Pentru asta am muncit, să mergem cu 4 puncte în main round. Ne pregătim de următoarele meciuri", a zis Iulia Dumanska la TVR.

"Visăm la semifinale"

"Suntem foarte fericite că am reușit să câștigăm. Am fost supermotivate. E minunat! Mă bucur tare mult că suntem atât de unite. Sper să fim sănătoase, cu o asemenea apărare și o asemenea poartă nu cred că ne poate sta cineva în cale. Visăm la semifinale, dar este o cale destul de lungă. O luăm pas cu pas și cred că putem face ceva foarte frumos!", a zis Crina Pintea.

Citește și:

ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // Am zdrobit marea favorită și nu ne oprim până la trofeu! Prestație absolut INCREDIBILĂ a "tricolorelor"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1075152365989866
Davydady Davyd  •  06 Decembrie 2018, 08:39

Mandru ca sunt roman

10154976492293690
Szasz Andrei  •  06 Decembrie 2018, 04:32

Cu 4 puncta din 6 posibile in urmatoarele 3 meciuri, jucam semifinala cu Rusia sau Franta, cel mai probabil, de la care avem cateva revanse de luat. Mi-as dori o finala cu Olanda si desigur medalia de aur, dar mai sunt cam 5 meciuri de jucat si cel putin 4 de castigat dintre acestea. Nu ne permitem decat un pas gresit in grupa principala sau 2 egaluri si o victorie, nu insa in semi sau in finala mare.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  06 Decembrie 2018, 01:42

Dl Tadici e un antrenor bun, cu anumite limite si pacate. Sa nu uitam ca a reusit sa duca echipa Romaniei in finala CM in 2005, ceea ce nu e de ici de colo. Pacat ca nu avea o atitudine ceva mai relaxata si mai politicoasa fata de fete. Din BA nu le mai scotea. Seamana oarecum cu Trefilov, care a a vut si are rezultate excelente cu nationala Rusiei. Cred ca ar fi obtinut mai mult de la ele daca le-ar fi tratat mai frumos (elegant ar fi cam mult spus). Dar meserie stie. Martin Ambros pana acum s-a descurcat bine. Sper sa nu scape haturile din mana pana in finala.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează