SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA 18-27

România - Rusia 18-27 // Carmen Amariei vede partea plină a paharului: „Am început să arătăm handbal de viitor”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 09:45

Carmen Amariei (41 de ani), fostă handbalistă a României, a comentat înfrângerea „tricolorelor” cu Rusia, scor 18-27, în cadrul Campionatului Mondial din Japonia.

  • România a pierdut meciul cu Rusia, scor 18-27, primul din faza grupelor principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia, și nu mai are șanse la medalii
  • România - Suedia (marți, ora 13:30) și România Japonia (miercuri, ora 11:00) sunt celelalte partide pe care le avem de disputat în Main Round
  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.

„Sunt multe lucruri de spus. Cred că am început să arătăm un handbal frumos și să lucrăm la ceea ce ar putea să urmeze pe viitor. Tehnicienii au așteptarea asta, ca la un moment dat una sau două greșeli să se producă în joc. Ambii tehnicieni au început să corecteze anumite lucruri și le-a ieșit.

Te ajută enorm încurajările, dar și criticile constructive sunt foarte bune. Sportivul trebuie ținut cu moralul ridicat, nu să-i aduci aminte în permanență de greșelile comise”, a declarat Amariei, la TV Digi Sport.

Lorena Ostase, handbalistă România: „Nu am avut încredere în noi”

VEZI ȘI:

Opinie de Dan Udrea: „De ce îl luăm de prost pe Ryde, când nu e?! Fiindcă nu trage jucătoarele ddae păr?” + o întâmplare cu o jucătoare care cedase și plângea în hohote

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  08 Decembrie 2019, 13:29

Camen lasa amabilitatea ,spune lucrurilor pe nume ,ce handbal aratam noi pe vremea ta ,suntem niste neputinciosi ,amarati si cu pieptu scos ,vai de noi ,nu numai in sport ,eventual asta poti sa spui .

cseacseavlez
cseacseavlez  •  08 Decembrie 2019, 11:29

„Am început să arătăm handbal de viitor”.....noaptea minţii...viitor cu pensionare...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează