SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA 22-28

ROMÂNIA - RUSIA // Două jucătoare fantastice în prima repriză au clacat complet la reluare

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 20:05

România a cedat în fața Rusiei, scor 22-28, și va juca duminică în finala mică a Campionatului European de handbal feminin. 

Ambros Martin apărea să fi găsit soluții optime pentru a înlocui cea mai bună jucătoare a lumii, pe Cristina Neagu. Antrenorul iberic a folosit-o încă din primul minut pe Cristina Laslo, la coordonare, iar handbalista de 22 de ani de la Buducnost a strălucit în prima repriză. Inter stânga, locul lui Neagu, au fost pe rând Eliza Buceschi, Gabriela Perianu și Bianca Bazaliu. 

Laslo a punctat o dată și a oferit 4 pase decisive în ptimul sfert de oră, în care România s-a desprins la 10-7. Încă o armă de temut în prima parte au fost aruncările Ana Mariei Dragut, din inter dreapta.

Finalul reprizei a evidențiat-o pe Gabriela Perianu, care și-a asumat din ce în ce mai multe aruncări, toate reușite. 

N-au confirmat

Repriza secundă a fost catastrofală. Laslo a fost păstrată în cea mai mare parte pe bancă, reușind o singură reușită, din lovitură de la 7 metri. Jucătoarea de la Buducnost a suferit și o eliminare de două minute. 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1855775951187006
Marinela Pop  •  15 Decembrie 2018, 12:24

Pacat de acest copil teribil ca nu i se da incredere. Cristina esti mandria Clujului. Suces, acolo unde esti apreciata.

vicol_vali
vicol_vali  •  15 Decembrie 2018, 03:03

Nu vreau să fiu rău, dar Neagu are bani de la Buducnost. Accidentarea este mai veche. Cu ajutorul ei am ajuns în finală mică. Batem mâine Olanda. PS. Mulțumim unguroaicelor şi lui Rassmusen, sau cum l-o mai chema pe viking. :))).

mioriticul
mioriticul  •  15 Decembrie 2018, 02:36

Imi pare rau, dar nu inteleg ce vrea sa fie aceasta stire? Oare ambalatorul de pesti stie? Penibili. Ioanitoaisme ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează