SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA, VINERI, 18:30

ROMÂNIA - RUSIA // Înlocuitoarea Cristinei Neagu a plecat spre Franța: "S-a întâmplat ce nu-mi doream înaintea Europeanului"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 13:55

România și Rusia se înfruntă în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Bianca Bazaliu (21 de ani, CSM București) a fost chemată de selecționerul Ambros Martin pentru a o înlocui pe Cristina Neagu, accidentată grav în eșecul cu Ungaria, scor 29-31 (vezi detalii AICI). 

  • România și Rusia se înfruntă vineri, de la 18:30, în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD.

"Nu îmi doream să merg în contextul acesta la European, mai ales că este vorba de Cristina. Clar nu îmi doream să merg în modul ăsta.

Momentul accidentării a fost groaznic. Mi-au dat lacrimile instantaneu, nu mi-a venit să cred. Spuneam înainte de turneu că îmi doresc ca toate fetele să se întoarcă sănătoase. Dar se pare că deja de la noi din echipă sunt două accidentări destul de grave", a declarat Bazaliu conform TV Telekom Sport.

CSM București a pierdut două jucătoare de bază, Cristina Neagu, interul stânga, și norvegianca Amanda Kurtovic, interul dreapta. Detalii AICI.

Vezi și: 

Stupoare pe pagina de Facebook a EHF » Ce a apărut la câteva ore după diagnosticul Cristinei Neagu: românii au pornit revolta!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează