SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA, VINERI, 18:30

ROMÂNIA - RUSIA // Trefilov dinamitează vestiarul înaintea duelului cu România: "Nu pot să îmi felicit elevele! Perspectiva nu e îmbucurătoare"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 10:22

România și Rusia se vor înfrunta în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Atmosfera din tabăra adversarelor nu este una tocmai bună. Selecționerul Evgheni Trefilov (63 de ani) și-a vărsat furia la finalul eșecului cu Suedia, scor 30-39.

  • România și Rusia se înfruntă vineri, de la 18:30, în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD. 

Rusia era deja calificată înaintea ultimei înfruntări din grupa principală, în timp ce Suedia avea nevoie de o victorie la diferență mare de goluri pentru spera la semifinale. Nordicele au umilit formația lui Trefilov, lipsită de vlagă și de motivație, iar antrenorul a fost necruțător la final. 

"Felicit echipa națională a Suediei pentru un meci foarte bun. Nu pot să le  felicit însă și pe elevele mele după o astfel de performanță. Trebuie să ne uităm atent la ce am făcut. Oricum, perspectiva nu este îmbucurătoare în acest moment", a declarat Trefilov la final, conform sport-express.ru.

"Asemenea meciuri nu trebuie să existe!"

Anna Sen, extrema dreaptă a formației lui Trefilov, a părut revoltată la final: "Asemenea meciuri nu trebuie să existe la echipa națională a Rusiei. Trebuie să păstrăm un nivel ridicat, indiferent de adversar sau de importanța partidei. Trebuie să dăm dovadă de caracter chiar și când nu există o miză concretă".

Vezi și: 

VIDEO Jucătoarea celor de la CSM București a scris ISTORIE! A marcat 17 goluri împotriva Rusiei și a oferit o pasă INIMAGINABILĂ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
lapusneanul
lapusneanul  •  13 Decembrie 2018, 18:49
Postat de phlorinn pe 13 Decembrie 2018, 13:24

Cine a obligat antrenorul nostru sa joace doar cu 9 jucatoare si sa nu foloseasca tot lotul pentru a da timp de odihna celorlalte.

se cauta antrenor, te bagi ?.:)...sunteti de coma nenica, unul zicea ca de a bagat rezervele cand conduceam cu 5 goluri....

ceaiuri
ceaiuri  •  13 Decembrie 2018, 17:17

praf in ochii..presei,meci fara miza(banuiesc ca daca exista posibilitatea sa nu se prezinte,nu veneau)rusoaicele au un joc solid,in viteza,daca nu mai e eterna rivala...au cele mai mari sanse la primul loc

phlorinn
phlorinn  •  13 Decembrie 2018, 13:24

Cine a obligat antrenorul nostru sa joace doar cu 9 jucatoare si sa nu foloseasca tot lotul pentru a da timp de odihna celorlalte.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează