SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SENEGAL 29-24

ROMÂNIA - SENEGAL 29-24 // Viorel Mazilu îl atacă din nou pe Tomas Ryde: „Tu ceri time-out să bei apă?” + „Ar trebui ca federația s-o cloneze pe Cristina Neagu”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 13:02

Fostul handbalist Viorel Mazilu (37 de ani) a comentat victoria României de la Campionatul Mondial, scor 29-24 împotriva Senegalului. 

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.
  • Următoarele meciuri ale României: Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

Mazilu l-a criticat din nou pe selecționerul Tomas Ryde (59 de ani), dar a ținut s-o laude pe Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a primului meci câștigat de „tricoloare” în Japonia.

...despre Ryde: „Mie nu-mi place. Îmi e antipatic. Cum, tu ceri time-out ca să bei apă?”

...despre Cristina Neagu: „E cea mai bună jucătoare din lume, Fără Neagu e greu. Ar trebui ca Federația s-o cloneze, dacă pot să spun așa. E greu să ne oprească vreo echipă dacă ea va juca precum a făcut-o astăzi”

Pentru noi, meciul cu Muntenegru va fi o finală, nu putem să așteptăm până partida cu Ungaria de la sfârșit”
Viorel Mazilu

CLASAMENT GRUPA C

ROMÂNIA - SENEGAL 29-24 // Viorel Mazilu îl atacă din nou pe Tomas Ryde: „Tu ceri time-out să bei apă?” + „Ar trebui ca federația s-o cloneze pe Cristina Neagu”

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SENEGAL 29-24 // Corespondență din Japonia » Africa ne pansează rănile. Victorie fără emoții pentru naționala noastră!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
gintonic
gintonic  •  02 Decembrie 2019, 13:02

Dragii nostri jurnalizti, ca sa faceti articolul complet, dati si voi rezultatul meciurilor desfasurate pana acum in grupa, meciurile viitoare... nu fiti asa de lenesi si suficienti ! !

2803467549687573
Dan Munteanu  •  01 Decembrie 2019, 21:31

Asta e ! N-am bătut pe nimeni din lume dar Bravo Cristina ! Dacă aveam măcar una și în conducerea politică a României eram departe. Mi se rupe dacă stăpânește sau nu gramatica limbii române...Oricum vorbește bine la interviuri, nu e tută ! Îmi doresc ca atunci când se va lăsa de sport să ne conducă destinele ! Are ambiție, curaj, spirit de sacrificiu pentru România, și chiar m-aș lăsa ( cum spuneți unii când nu vă convine) spălat pe creier de ea.

424036781712259
Claudio Florian  •  01 Decembrie 2019, 18:35

Ce realizari a avut Mazilu ca antrenor de tot bate atata din gura? Acum criticam si la victorii? Atata nefativ7sm in jurul f etelor si a staffului... cui ajuta. Sa vina domn Viorel sa faca lucrurile mai bune.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează