SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SPANIA 27-25

ROMÂNIA - SPANIA 27-25 // Denisa Dedu răsuflă ușurată: "Trebuie să ne recuperăm, mâine urmează Ungaria"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 20:34

România a învins cu greu Spania, scor 27-25, în grupa principală a Campionatului European de handbal feminin din Franța. Tricolorele au fost conduse și la 5 goluri, însă au revenit incredibil în repriza a doua și s-au impus. 

Denisa Dedu, portarul naționalei noastre, a oferit prima reacție după acest succes. 

"A fost un meci destul de intens, mă bucur că am reușit să câștigăm. Știam că Spania este o echipă luptătoare. Cel mai important este că am reușit să câștigăm. 

Nu am jucat la cel mai înalt nivel. Dar spiritul de echipă și lupta nu ne-au lipsit. În final am reușit. Cred că Spania a vrut să facă un meci bun. Știam că nu va fi un meci ușor. 

Cel mai important este că ne-am impus, am întâlnit o echipă cu jucătoare valoroase. E important să ne recuperăm, din nefericire nu avem timp de odihnă. Vom trata foarte serios partida. Le cunosc bine pe unguroaice. Dar important este ce facem noi. Vrem să intrăm montate", a zis Denisa Dedu la TVR 1. 

clasament

Cum arată calculele

Victoria cu Spania este însă mai mult una de palmares, meciul decisiv pentru semifinale fiind cel în fața Ungariei. Sunt 3 scenarii de lucru, pe larg, AICI.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează